|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Selam arkadaşlar dün limana 6200 mt uzaklıkta 60 mt deririnliği olan yeni bulduğum inişli çıkışlı bi taştan akşam saat 8 sıraları gibi aldım bu balığı bir tane daha çekme olasılığım büyüktü ama kupesler baskın yapınca büyük balığa fırsat kalmıyor. Yarım kova karışık balık vardı ben sadece bunu paylaştım. Benim sistem genelde şöyle işliyor eğer o gün nasibim varsada tutarsam. eve getir, fotoğrafını çek, temizle pişir vede afiyetle ye sonrada sizlerle paylaş.. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 03-06-2010 " tarihinde saat 08:50 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) paşa adabeyleri | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 04-06-2010 18:54 |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
Çipura sinarit Sığacıkta | ahmetkaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 02-02-2010 22:23 |
Sığacık Seferihisar İzmir Kılıç avı bereketliydi | ahmetkaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 01-02-2010 22:30 |
sığacıkta balık avı | barbacosta | Organizasyonlar | 3 | 16-09-2008 13:56 |