Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 27-03-2006, 20:56   #17
HALDUN YALIMLI
SHARK

HALDUN YALIMLI kullanıcısının avatarı

Cool

Serkan sana yerden göğe kadar katılıyorum. Ne olursa olsun bir birimize karşı kullandığımız dil ve üslup çok önemli. Hepimiz insanız hatalarımız ve doğrularımız elbette olacak ben başından beri bu sitenin amatör balıkçıların buluşma noktası olması konusunda ısrar ediyorum. Tüm katılımcılara sözüm sitemizde çeşitli platformlarında olması bizi diğer sitelerden farklı kılıyor, bunun değerini bilmekte fayda var. Bende bu sitede bir bölümün moduyum. Mod. olmam benim deliler gibi her konuya yazı yazmamı gerektirmiyor, dediğim gibi ben sadece amatör balıkçılık konularına ilgi duyduğum için mümkün olduğunca o konulara yazmak hoşuma gidiyor ama diğer açılan konulara kayıtsız kalmakta mümkün olmuyor Sami ile yapılan geyikler gerçekten yoğun iş temposu içinde kısa bir sürede olsa gülümsetiyordu, bu sebeple benim mesaj sayım azdır.
Her konuda bir çok şey paylaşan insanların birbirine karşı çıt kırıldım olmaları yanlıştır, laylay da olsa ciddi bir durumda olsa konunun bu platforma taşınması hataların en büyüğü Serkan'a bu konuda katılmamak mümkün değil. Bir şekilde tanışıklığımız olan ve bu siteye üye olan kişiler ile diyaloğumuzu buraya yansıtıp devam ettirmek olmaz olamaz, sonuçta burası bir çok insanın ziyaret ettiği biçok konunun paylaşıldığı ve konuşulduğu bir forum dolayısıyla ister istemez endince oluşan kurallar devreye girer, kimse dışarıda hitap ettiği gibi arkadaşına hitap edemez, dışarıda seslendiği gibi seslenemez bu yapılan hataların sonuçlarıda bu siteyi ve site katılımcılarınıda ister istemez doğrudan etkilemektedir. Aramızdan ayrılan ve burada yaptıkları hatalarını tartıştığımız arkadaşlarımız bu ayrımı pek yapmadıklarından dolayı bu konu üzerinde yazıyoruz. Ben kendi adıma ne aramızdan ayrılan arkadaşların davranışlarını ne de hakkında konuştuğumuz arkadaşlarımızın yaptıklarını tasvip etmiyorum. bu tip diyaloglar özelden yada msnden yapılsın ama hitap
( [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ) konusunda ve kullanılacak üslup konusunda hepimiz gizli ve kimse tarafından koyulmamış kuralları aklımızdan çıkarmadan katılımlarımıza devam edelim ve yapılan hatalar konusunda birbirimizi daha dikkatli uyaralım ve hata yapan arkadaşların hatalarını telafi ederek uygun bir dille bir birimizi uyaralım.
Serkan sana sonuna kadar katılıyorum. Artık şu okulları kapatta gel artık İzmir'e bekliyorum.SAYGILARIMLA
haldunyalimli@gmail.com
HALDUN YALIMLI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları