Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 14-08-2010, 12:55   #3
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Güzel av olmuş tebrik ederim tüm ekibi.
İshak abi yine harika bir çalışma yapmış, o geceyi bize yaşatmış ayrıca teşekkürler kendisine.

Sevgili Taygun um biliyorsun bu işe başlamama ilk sebep sensin..Sen ben ve Mehmet abin ile sanırım 2006 yılında benim eski kutsal mekana kıyıya ava gitmiştik Ve sen orada Mehmet abinin tuttuğu bir Çupra ile ilgili 1-2 dakikalık çekip yapmış ve bunu da youtube ye yollamıştın..

Aha ne oldu ise o zaman oldu...O bana esin kaynağı oldu...Ve daha sonrada msn ortamında Aganta burina burinata Nick'li Doğan abine sora sora Movie Maker i öğrendim..Kısa kısa videolar yaptım acemice..

Ama şimdi kendime göre bir çizgi tutturdum diye düşünüyorum...Ben balık avı esnasında tutulan balık olayından çok o av esnasında yaşanan tüm güzellikleri aynen belgesel gibi ilk anlardan başlayıp geri dönüş yoluna kadar aktarmaya çalışıyorum....Ve iddiamda asla ben veya bizler iyi balık tutuyoruz olayı değil...

Ayrıca, bemin bu çalışmalarım yönünde bir çizgi/ tarz da yok sanırım...Durum bu kardeşim...Ortaya tıklanıp seyredilecek birşeyler yapabiliyorsam ne mutlu bana..

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları