Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 09-04-2006, 07:45   #1
uzman
Kaptan

uzman kullanıcısının avatarı

Varsayılan Neredesiniz ?

Dün, yani bugün her neyse tarih 9 Nisan, oturup açtığım eski konuları okudum. Önüme o konularda yazan eski dostlar geldi. Hüzünlendim...

Keşke zamanı geriye almak için bir makineye sahip olsaydım. Hani o meşhur bilim kurgu filmlerdeki gibi. Ne mi yapardım olsaydı?

Sami'yi geri getirirdim, onun neşeli yazılarını getirirdim. Serkan'ı eski neşeli haline getirirdim. Can'ı getirirdim tekrar, o hırçın tavırlı Can'ı. İnanın özledim eski dostlarımı.

Gecenin ilerleyen saatleri midir nedir bilmem beni bu kadar duygusal yapan, bilmiyorum ama eski dostların gelmesini isterdim.

İnsan elindekilerin değerini kaybetmeden anlamıyor. Şu yazdıklarıma veya şu an düşündüklerime en büyük baltayı gene kendi aklım vuruyor ve düşünüyorum... Acaba yarın, ya da bugün her neyse tarih 9 Nisan, biri çıkar da teselli etme adına veya "bak gördün mü işte böyle olur böyle yaparsan..." derse onu nasıl döverim diye de düşünmüyor değilim....

Tarih 9 Nisan, eski dostlarımı özledim ben...

BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM...
A.R.B.
uzman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları