|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() çok uzun bir süredir balığa gidememiştik kurlarımız büyüyüp canavar olmuştu ve nihayet 19/12/2010 pazar günü avlanmak için cumartesi gecesi düştük yollara güvercinlik iskelesine vardığımızda saat 05:00 idi kaptanımız bizi teknede hazır bekliyordu çayı ocağa koymuştu vira bismillah deyip açıldık avlak bölgemize ekibimiz (daltonlar) lakabı ile eniştem EMİNCAN, TANER, AHMET (avarel) ORKUN, ve BEN cuma akşamından itina ile hazırladığım 496/1 iğne takımlarımızı taktık oltalarımıza yarım saatlik bir yolculuktan sonra avlak bölgemize vardık o an büyük bir şok yaşadım avlak bölgesi çupra yetiştirme çiftliklerinin tam dibi idi kafeslere olan mesafemiz 50 mt den yakındı sanki çok bozulmuştum ama bu olay ekibimin çok hoşuna gitti tabi çünkü kesin balık yakalayacaklardı nede olda kafesten kaçan balıklar altta diye düşünüyorlardı bende bozulmama rağmen ses çıkarmadım ama içim içimi yiyordu tabi bu iş bence amatör balık avi değil beceri ve haz olma değil de bir nevi canlı balık satın almak gibi bir durum du sanki... ama öyle olmadı tabiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar
TUNCAY GÜNAY 1972 DENİZLİ 0 RH + 0 0532 522 56 77 DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR. Bu mesaj en son " 22-12-2010 " tarihinde saat 08:31 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Katliam..!!! | gerence | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 23-08-2008 09:39 |
geçen yıl ve öncesi | mufi | ANILAR | 8 | 26-02-2008 21:14 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
bigi paylaşımı yapalım | mufi | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 11-09-2006 06:30 |
Çapari yapalım dedik | Taygun KOCABIYIK | El Yapımı | 5 | 16-05-2006 21:55 |