![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Selim abi bu bilgiler için ben kendim yapmaya kalkıcam bu ay ki av-doğa dergisinde görmüş olduğum tarifle..Bunların neden denizde kullanılmadığını anlamadım doğrusu tuzlu suda dönmüyomu bu meret
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Balzerin Colonel Z Minnow ve Rozemeijer denizdede iş yaparmış gibi geliyor bana ilginç bir tasarım dikkat çekecek bir tasarım cok fazla balığın ilgisini cekebilir.Denemekte yarar var diyorum tesekkür ederiz Selim abi önerilerin ve bilgilerin için...
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ah o spinerler bende olacaktı bizim barajda giderek yükselen ve diğer balıkların çoğalmasını engelleyen levrek popilasyonunu öyle bir azaltırdım ki...Spiner bulmakta zorlanıyorum burada.Bu arada bizim burada kaşık deniyor...Az kaşık taktırmadım çalılara...
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam Arkadaşlar
Ben de aranıza yeni katıldım.Benim sorunum bu spinner ler de ve kaşoklarda gam sorunu.Çok kaliteli misina da kullansam yine de bazen gam yapıyor. Belki aranızda bunu çözen vardır.Şimdiden fikirlerinize çok teşekkürler. iyi avlar.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() gam denilen şey misinanın kıvır kıvır olmasıdır.bu durum misinanın sık sık düğüm olmasına yol açar.bunun çözümü klipsli fırdöndüdür...(misinayı direkt olarak kaşığa bağlamanızı tavsiye etmem)
Timur Keskin 08.08.1995 BG göçmeni B Rh + Sultangazi-İstanbul Bu mesaj en son " 26-02-2011 " tarihinde saat 14:48 itibariyle genç balıkçı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|