|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#151 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#152 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() erol abi iyice arastirdim yurtdisindan getirmede biraz sikinti soz konusu bu yuzden garmin 400c butcemi asiyor.en mantikli humminbird 570 modeli sanirim istanbulda dagitici firmayi aradim bu cihazlarda %10 indirm soz konusuymus ve en guzel yani turkce kullanma kilavuzuda icinde bitmedi tahmini 6-7 ay gibi turkce yazilim surumu gelicekmis isterseniz cihazi bize yollarsiniz biz yazilimi yukleyip geri gondeririz dediler.bide bi sikinti olusursa cihazda servis icinde ayni yere (aldigim yere gondericegim) sizce humminbird 570 benim isimi gorurmu???cevap icin simdiden tesekkurler...
Cenk YILMAZ 1985 Torbalı / İZMİR Bu mesaj en son " 03-03-2011 " tarihinde saat 21:57 itibariyle cekocumcum tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Her ikisinde de Dual Beam özelliği var, lakin Koni açıları farklı Garmin:45° ve 15° Humminbird : 60° ve 20° Maksimum derinlik okumaları da öyle, Garmin: 1500 ft (dual beam), 900 ft Humminbird : 800 ft. (dual beam) Sonuçta herşey bütçe meselesi, buna göre kendine göre olan en iyi cihazı alacaksın.Avlanma şekline göre, daha doğrusu cihazdan beklentilerine göre zannedersem Humminbird 570 işini görecektir, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mrb erol abi ben murat evka 2 den cihazı aldım hummnbird 325 bilgilendirdiğin için teşekkürler.dilediğin zaman balığa gidebiliriz. menü ingilizce ama kullanım kolay 15 dkk her şeyi çözdük. üstelik hummnbird almak isteyenler türkçe kullanım klavuzunu aldıkları yerden isteyince veriyorlar tavsiye ederim çok memnun kaldım..
![]() |
![]() |
#155 | |||||
|
![]() Bilgilendirme için teşekkürler Murat, Türkçe kullanım kılavuzunu çıkarmış oldukları iyi olmuş, cihazın hayırlı olsun.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#157 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol Abi
Humminbird 718 Balikbulucum var yalniz Türkce menüsü yok. Nasil yükleyebilirim? Bir de Cesme Dalyanköy deniz haritasi nerden bulabilirim? Yardimci olursan cok sevinirim. Saygilar Volkan |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |||||
|
![]() Merhaba Volkan, 3-4 mesaj üste Murat GÜLKIRAN ın satın almış olduğu yerden belki senin modeline ait kullanma kılavuzu bulabilirsin, lakin menü ve harita ise maalesef ortalıkta yok. Çünkü Firmanın Türkçe menülü bir firmware upgrade yok. Ancak Çesme Dalyanköy deniz haritasını PC lerde çalışan Magellan ın Mapsend programında bulabilirsin. İnternette bir çok forumdan indirmen mümkün, sevgilerimle
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bende Garmin 400c var fakat ben de verimli kullanamıyorum. Sıkıntım şu: Urla iskelede avlanırken derinlik azami 40 mt civarı avlak yerlerimiz ise daha sığ idi. Buralarda çok sıkıntı çekmedim. Balık gösterme konusunda doğru bilgi verdiğini söyleyebilirim. Sığacık'a geçtikten sonra derin suda balığı göstermiyor. Son iki avda özellikle dikkat ettim. 80 - 85 metreden avlanıyoruz ve her atışımızda vuruşda alıyoruz. Demek ki aşağıda balık var fakat balık bulucu da balık gözükmüyor. Ama işin garip tarafı örneğin çapayı çekerken çapayı algılayıp balık olarak gösteriyor. Sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir.
yardımınız için şimdiden teşekkürler.
![]() |
![]() |
#160 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm . buraya yeni uye oldum tüm arkadaşlara selam olsun 4,90 fiber teknemiz var buna uygun balık bulucu ne önerirsiniz kullanabileceğimiz iyi bişey ... ilginize teşekkür ederim şimdiden gittiğimiz derinlikler maksimum 100 m sakızağacı-ürkmez-doğanbey seferihisar civarı
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |