|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağatay güzel av olmuş elinize sağlık tebrikler.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağatay'ım, kaptan ı deryam....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Çağatay kısa zamanda çok güzel bir av yapmışsınız.Paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepinize daha bereketli avlar denk gelsin.
Bu arada Çeşmealtında teknesi olan arkadaşlar, özellikle bugün hava çok sert. Umarım ağzımızın tadını bozacak bir şey olmaz limandaki teknelere.
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Sabah ofiste çayımı yudumlarken saat 10.30 civarı cep telefonum çaldı. Arayan limandan bir tanıdık, "çabuk gel teknen batıyor". Apar topar işi gücü bırakıp limana gittim. Dün gece, yan komşum tekne batmış, benimkinde ise su seviyesi farş tahtaları hizasını 1 karış geçmiş. Bir yandan sert rüzgar ve soğuk diğer yandan tek başımayım. Yan tarafımda batan tekne benimkinde yara mı açtı yoksa başka bir şey mi oldu değerlendirecek durumda değildim. Teknenin bakım zamanı çoktan geçti biraz su yapıyordu, hafta içi az da olsa yağmur yağdı, bir de fırtınanın dalga serpintisi, yara almamış olsa da sintine pompasının bozulma olasılığı vardı. Ama dediğim gibi o an bu olasılıkları değerlendirip, o rüzgarda tek başıma teknenin suyunu boşaltma durumum da yoktu. Hemen vinçi çağırıp karaya aldırdım. İçindeki sudan dolayı olağanüstü ağırlaştığından dolayı karaya alırken epey uğraştık. Neyse, batmadan kurtardık fakiri. Zaten bakıma alacaktım. Bu vesile ile bakım için yarın bugün derken süreç hızlanmış oldu. Bana zararı fazladan vinç parası oldu, onun için de canımız sağolsun diyeceğiz. Zira tam batsaydı, bu sefer de motor bakımı problemi çıkacaktı. Her şeyde bir hayır vardır. Ucuz atlattım diyorum kendi kendime. Sanırım bir süre benden tekne avı raporu alamayacaksınız. Ama ben boş durmam, hele kıyıdan çupraya çıkmazsam hiç rahat edemem. Bundan sonra tek rakibim "Hasan Balıkçı". ![]() Şaka bir yana, umarım tüm avlarınız güzel ve bereketli geçer. Bugün de böyle bir macera yaşamış oldum.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ama ne diyelim sağlık olsun daha beterleri başımıza gelmesin. ![]() tamda ben senin tekneye kendimi hazırlarken bunun olması dahada kötü oldu merak etme çağatay kıyıdanda keyifli oluyor. ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ben kendimi bilirim olmayacak işe de amin demem, kaldı ki kıyı avında icraatlar ortada aman diyeyim rakip falan yok. Bir de ciddiye alan olur sağda solda duyulur bu laf, sonra yandı gülüm keten helva, tefe koyarlar beni. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() hiç bişey olmaz dostluktan öte ![]() ![]() şu senin tekneyi bi bakımdan geçirde bende geleyim orda senin rakibin olayım ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Balıklar çok güzel tebrik ederim herkesi
![]() Bu arada geçmiş olsun Çağatay abi ucuz atlatmışsın hava çok yüksekti gerçekten iki gündür.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Oh maşallah ne güzel balıklar bunlar.Şansınız daim olsun.Paylaşıma teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
05.03.2011 Av Raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 21 | 10-03-2011 09:07 |
19-02-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 18 | 23-02-2011 08:01 |
Sığacık, Deprem Raporu 06.02.2011 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 14-02-2011 10:02 |
03-02-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 12 | 07-02-2011 11:50 |
30.01.2011 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 06-02-2011 22:25 |