![]() |
#11 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Eğer ben illada jigging- sırtı yapacağım diyorsan neden olmasın. Mazot fiyatı belli, teknenin yaktığı belli, gün 24 saat, sen istersen 48 saat sırtı yap. cebinin dayanabildiği yere kadar. Sana tekne, Bize dost lazım. Görüşmek dileğiyle. ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sabır ve bilek işi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
En kısa zamanda hayallerini gerçekleştirebilmen dileklerimle. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() SLM ARKADAŞLR. jig konusunda bana biraz yardımcı olursanz sevinirim. jig nedir genel olarak sistem ve malzemer nasıl olmalı ve kullanılmalı. şididen teşekkürler.iyi av lar.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çanakkaledeyim teknemde var tecrübelerimizi paylaşabiliriz.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oskar kaptan sizi arayacağım rahmetli Süleyman Karabulutu iyi tanırdım eskiden onun teknesinin bağlı olduğu yerde benim teknem bağlıydı bahsini ettiğiniz hava patlayınca ta Bornovadan oraya gelip teknenin başında sabahladığım çok olmuştur şu anda o yola beton dökülmüş benim zamanımda ise çamur içindeydi görüşmek üzere sağlıcakla kal rasgele
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir'de kıyıdan balık avı | okan35 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 13 | 18-03-2012 17:54 |
İzmir'de balık tutmak | Tyler Durden | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 14 | 05-05-2010 09:25 |
Mersin civarında av yapan arkadaşlar | alperix | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 11-03-2010 21:23 |
zıpkın avcılığı yapan arkadaşlarım | yilmaz | ZIPKINLA SUALTI AVI | 9 | 09-08-2009 20:59 |
At-cek Yapan Arkadaslarin Dikkatine! | rokko | Misinalarla İlgili Herşey | 12 | 05-09-2007 13:52 |