|
Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu Üye olma, resim ve video yükleme gibi konularda yardımların bulunduğu bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bilgisayar konusunda tecrübesi olmayan üyelerimiz için yardımcı olabilmek adına foruma konu nasıl açabilineceğini resimli olarak anlatmaya çalıştım umarım faydalı olur.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
|
![]() 2. aşamada yapmanız gerekenler
![]() |
![]() |
#3 | |||||
|
![]() son olarakta mesajımızı yazıp konuyu açıyoruz
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun eline sağlık, aslında bunu sabitlemen lazım.. Özellikle tanışma bölümünde..
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() taygunum teşekkürler.bana kalırsa eksik bir konuydu forumda bu konu.
sen koymuşsun tam süper olmuş... |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tayguncuğum gönderdiğim çoğu mesaj 20 karakterin altında uyarı ikazından gitmiyor bir cümle daha yazınca da anlam cuk oturmuyor..bir el atsana
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok gerekli bir konuyu dile getirmişsin hüsnü kardeşbenim de yazdıklarım yeterli karakter yok ikazı alıyordu yönetici kardeşlerim ilgilenirlerse daha kolay yazabiliriz hşç kln
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Youtube Videolarını Foruma Eklemek | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 22 | 18-03-2016 13:57 |
hızlı mesaj gönder | aahmet | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 16-03-2007 21:50 |
İlk beş konu ilk beş mesaj | Burhan | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 05-10-2006 20:08 |
Özelden mesaj atamıyorum | Bir Dost | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 09-12-2005 21:47 |
Foruma bugün üye oldum.. | ilhan | Tanışma | 3 | 01-10-2005 07:44 |