|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Slm alk. Siteye yeni üye oldum güzel av olmuş demek istiyorum.Kullandığınız at çek kaşığı nedir veya tavsiye edebileceğiniz kaşık var mı resmini koyarsanız sevinirim. Bir süredir araştırıyorum ama kullanıp gören kadar kimse bilemez. Kafam karıştı bu konuda.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() acton aramıza hoş geldin, kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim, sizden ricam imza ayarlarınızı da yaparsanız size hitap ederken hata yapmamış oluruz.(isim, soy isi, doğum tarihi, şehir )
Amerikan levreği (perch ) 2 numara mepss üygün oluyor ama ben hiç kullanmadım, benim kullandıklarım sasi 4 cm lik beyaz, kırmızı veya levrek renginde olanları, ayrıca beyazli pembeli 5 gr lık STRIKE PRO rapalalar en idealleridir.Ben bunları kullanıyorum.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Cevabınız için teşekkür ederim. Levrekte çok yeniyim. Bu sene başlıyorum bakalım. İmza ayarlarını internet ortamını güvenli bulmadığım için yapmadım, olgunlukla karşılayacağınızı düşünüyorum. İlgilenip cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.Bu konuda fikri olan başka üyeler varsa onların da tavsiyelerini bekliyorum.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Cevabınıza ve ilginize teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Üstad
|
![]() Mehmet abi eline koluna sağlık afiyet olsun bizim zamanda yaklaşmaya başladı kıyıdan deniz kıyı avı olduğu için suyun ısınması lazım o yüzden beklemedeyiz senin balıklar iyi geldi paylaşım için teşekkürler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı Su Tirsisi | Bir Dost | Tatlı Su Balıkları | 8 | 11-07-2012 06:20 |
Tatlı Su Kefali | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 7 | 10-03-2010 08:46 |
Tatlı su Balıkları-3- | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 14-06-2009 18:12 |
Tatlı Su Levreği | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 9 | 06-07-2007 19:40 |
Tatlı Su Balıklarımız | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 10-02-2006 02:37 |