|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() İşletmelerin hepsi bir yolunu bulup %10 arıtıp %90 el altından salıyorlar atık sularını , hepsi oradan yada buradan bir şekilde giriyorlar denizlerimize , bunları kontrol eden kurumlarda farkında fakat onlarında işlerine gelmiyor bu denetimler 1 - 2 denetleme yapıyorlar sonra saldım çayır mevlam kayıra. Ağır işletmelerinde bu denetimlerden haberleri oluyor gereken önlemleri alıyorlar falan filan. Ben daha çok şey yazarım ama bu kadarı bazı şeyleri anlatmaya yeter. Bu duyarlılığınız için size çok teşekkür ediyorum.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar şu an tehlike yok, içiniz rahat olsun, ilgili şirket konu üzerinde yoğun çalışmalar içinde ve sürekli denetlenmekte, zaten TRT araçları hazır bekliyor, ister istemez bu araçları gören yetkililer sürekli önlem almakta... İçiniz rahat olsun...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sibiryanın Kardeşi Kütahya ( Dodurga ) Tarih 03 Mart 2008 | MEHTERAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 18-03-2008 01:28 |
KÜTAHYA dan azda olsa balıklar. | MEHTERAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 05-09-2007 19:52 |
TARİH ŞEHRİ KÜTAHYA"dan GÖRÜNTÜLER | MEHTERAN | Videolar | 5 | 12-06-2007 06:31 |