![]() |
#11 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Öner abicim paylaşım için teşekkür ederim.. Hasan abicim bu arada tüm okuyanları imrendirdiniz ona göre
![]() ![]() ![]() Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abiiiiiiiiiiiii yedin beni bittim valla ben sana sorarım bu tavukları hesabını ona göre ayarla kendini
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan
|
![]() Yaaaaaaaaaaaav hadi gidin işinize yav
![]() bu paylaşıma teşekkür falan etmiyorum arkadaş. ![]() işiniz gücünüz milleti zıvanadan çıkartmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
hahahahahahaha Hasan abi tamamen katılıyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HER ŞEY ÇOK AMA ÇOK GÜZEL..deeee O salatanın ve sofranın hazırlanışı Hasan kardeşimizin mi mahareti????? Sanki kartpostal çekilecekmiş gibi düzenlenmiş.İnsanın karnı tok dahi olsa o manzara karşısında ağzının suları akıyor.. Güzel görüntüler için TEŞEKKÜRLER....
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner Kardeş görüntülere bakarsan çok şey kaçırmışsın.hem gitmezsin hemde bu görüntüleri yayınlarsın.varmı böyle işkence ya.Arkadaşlara afiyet olsun,inşallah birdahaki sefer sizde bu meclise katılırsınız.Paylaşımın için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() tek kelimeyle süper yaa afiyet olsun.helaaal
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tarif için teşekürler çok güzel olmuş bende ilk kıyı avında denemek istiyorum..Rastgelsin..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hiç bu yemle avlanan oldu mu ? (Tavuk göğsü) | mercan | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 56 | 16-11-2012 12:57 |
Tavuk ciğerini yem olarak deneyen varmı arkadaşlar | ozbakir | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 15 | 04-08-2011 13:11 |