|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler anıl.bende yeni atçek yapmaya başlayan biri olarak şiddetle tavsıye ederim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muammer başarılarının devamını dilerim. Bu balıkla ilk defa 4 sen önce tanıştım. Adı Baraküda-deniz turnası diye bilitorum. Kayınbiladerim Göcek te tekneden canlı balık (bölgede papalina diye isimlendirilen küçük balık) ile yakalamış. Bize de 2 tane getirmişti. Tadı oldukça güzeldi. Zıpkınla daldığım zamanlarda suda da irili ufaklı rastlamıştım bu balıklara ancak süper hızlı bir balık ve dişleri çok tehlikeli.
Bu arada kullandığın rapalaların resimlerinide yayınlardan sevinirim. Rast gelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bravo kardeşim.İlk defa da bu balıklar herkese nasip olmaz.Sen baştan işi kavramışsın anlaşılan.Şansın daim olsun,rastgelsin..
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#25 | |||
Miço ![]()
|
![]() [quote=Kamil ESEN;107835]Bravo kardeşim.İlk defa da bu balıklar herkese nasip olmaz.Sen baştan işi kavramışsın anlaşılan.Şansın daim olsun,rastgelsin..[/QUOTE
teşekkürler kamil abi evet biraz hızlı başladık iş devamıda gelir herkezede rastgelir
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Muammer, tebrik ederim. güzel bir başlangıç yapmışın.
hele hele ki, At-çek diye tabir ettiğimiz avlanma tekniği ile balık yakalamanın tarifi anlatılamaz. ( sonuçda yemi görmediğinden, ne zaman? hangi balık geleceği belli olmuyor ) Oltanı ilk suya salladığında ilk önce hafif hafif çekersin. Bir anda sert bir vuruş alırsın, sonrası malüm mücadele etmeye ![]() ![]() tekrar tebrikler ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzellerr Muammer,nerede at-çek yaptın?,Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ilk deneyimde böyleyse devamı ne olacak merak ediyorum.3 yıl önce aynı başlıklı konular açmıştım sonra devamı geldi.ama bu at çek feci hastalıktır bulaşma derim.
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() muhammer kardeşim tebrikler güzel bir av olmuş devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#30 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() maşallah.. at çek olayına bende yeni merak sardım, 2 defa gidebildim daha ama malesef sonuç hüsran. umarım hevesim kırılmadan bende alırım bişiyler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|