|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Murat abi Allahtan hava son zamanda patladı toparlandın..
Birde rahatsızlık vermeseydi Bunun 2-3 katını yapacaktın belli ki.. Sana yakışın bir v gerçekleştirmişsin.. Tebrikler .. Paylışım için teşekkürler.. Afiyet bal şeker olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat öncelikle iyi bir av kutlarım..zoka ile diyorsun o halde ayrıca kurşun
takmıyorsun değil mi ve zokanın kendi ağırlığı ile yaklaşık ne kadar mesafeye atarak avlanıyorsun...kasnak mı kamış mı bunu şundan soruyorum ben yıllarca en hafif kurşun(7,8gr) 25 lik misina ile çipura avladım ancak forumda gördüğüm tam tersi 40,50 gr kurşunla avlanılıyor bu çipuranın o hassas vuruşunu hissetmek için handikap değil mi yoksa her yiğidin yoğurt yemesi misali mi
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir av olmuş murat tebrikler ...
![]() Balık işi böyle işte beklersin beklersin hiç bişe yok birde bakmışsın hapis bir anda dolu vermiş sende beklemenin ödülünü almış gözüküyorsun.. ![]() Eeee ne demişler bekleyen murat muradına ermiş ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() teşekkürler önercim o günkü nasip o kadarmış
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() teşekkürler necati çeşme dalyanında zamanı geldi kiloluklar bizi bekliyo
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Murat kardeşim balıklar şahane görünüyor,afiyet olsun.
avlarının devamını dilerim,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler murat kardeşim cok iyi av olmuş devamı gelir inşallahgözümün pası silindi valla şu 3 ayda 7 defa gittim birtane tık demedi ama bir döncem pir döncem
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
29.05.2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 20 | 16-06-2011 20:48 |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
21 Haziran Çeşmealtı Balık Avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 26-06-2009 21:17 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |
4 Haziran Balık Avı Yarışması | Taygun KOCABIYIK | Organizasyonlar | 2 | 03-05-2006 15:25 |