![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arnavutkoy akıntıburnundan çarpmayla zargana alıyorlarmış duyrulur
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkeze tekrar merhabalar;
Geçen hafta Boğazda şöyle bir tur attım. Anadolu kavağından Üsküdara kadar tüm sahili taradım. Pek fazla balıkçı yoktu. Lakin Kandilli önlerinde yaklaşık 10 tane balıkçı vardı. Ne tutorlar diye merak edip yanlarına gittim. Kiminin kovasında zargana kiminde gümüş vardı. Önce bu çeşitliliğe anlam veremedimki kullandıkları balık takımlarına baktım. Doğrusu garip geldi Bedene ard arda bağlanmış üç uçlu iğneler ve en altta 100gr lık kurşun kullanıyorlardı. Garip olansa kamışı savurup daha sonra hızla çekerek oradan geçmekte olan balığa bu iğneleri saplamaya çalışıyorlardı. Ve doğrusu bazıları çokta başarılıydı. Özellikle akıntının bol olduğu bu bölgede balık geçişlerinin sıkça olduğunu tahmin ediyorum. Merak ettiğim kullanılan bu takım nedir ve tespitlerim doğrumu? sizler bu tip takım kullanıyormusunuz? Bu takımı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nedir? Ve tekniği hakkında bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler Erdem
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Çarpma çok tavsiye edilecek bir takım değildir aslında.Tuttuğunun iki katı balığı yaralar bırakır...
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Geçen cumartesi sübye avlamaya gitmiştim herzamanki gibi sahilde motorlu bir abi var ondan kalamar rapalası alıyordum geçen seneden muhabbetim vardı bu aralar ne çıkıyor dedim kefal akşamüstü su üstü yapıyor dedi tek tük lidaki başladı geçen hafta dedi. Nasıl bari kefal tutuyomusunuz dedim dün 30 kilo tuttum dedi banada kal geldi o an.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaslar merhaba su an maltepede(ido iskelsi) bolca istavrit mezgit cıkıyor tuzlada da
istavrit az yapsada baya iri istavrit var eğer gece yemli atarsan baba istavritler yakalaya biliyorsun gecen hafta içi 6 parca ispari aldım bunun yanında bir tanede baba eşkina geldi ama geri salındı ayrıca kartalda koctasın karsısında iyi zargana ve istavrit yaptığını duydum galata ve unkapanı koprusunde koprusunde cinekop ve lufer yapıyormus kalabalık bir suru giriş yapmıs şimdilik benden bu kadar herkeze rastgele
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dijital makinam olmadığı için çekemedim inşallah bu ay almayı dusunuyorum ozaman bolbol ceker gönderrim tuzlada akşam hava karardıktan sonra kaya tekesiyle sağlam vuruyor hatta kayalıktan 5 metre acıktan karagöz aldıklarını bizzat gördüm hemde baya büyüktü.
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() Bu gün ilk kez çapari denedim 6 adet istavrit almayı başardım güzel bir avdı resimleri ekliycem az sonra hatta video bile var ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun video olayını ekle siteye görelim şu İstanbul balıklarını.
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merbaba arkadaslar dun saat 9,30 da kuleli askeri lisesinin önündeydik ama nedense 2 istavritten baska birsey alamadık anlıcanız dun boğaz acımasızdı
sabahtan biraz olanlar olmus rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 16:11 |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 12:39 |
Herkez Buraya... | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 03-03-2006 01:56 |