|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam ben Mehmet Usta Almanyadan katiliyorum Tatlisu balikcisiyim bütün balikci Arkadaslara Rastgele diyor sezonda bol sanslar diliyorum.
Mehmet Usta.
MEHMET USTA Almanya/Stuttgart 20.04.1970 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 29-05-2006 " tarihinde saat 06:46 itibariyle Mehmet Usta tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin balıkcı dostum.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hoş geldin ok ...............
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşım cevap yaza bas, ondan sonra alt tarafta eklentileri yönet butonuna bas gerisini kolay durchsuchen,e bas resimi yükle resim gelir.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Mehmet Usta,
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Gecmis sezon da tuttugum bir turna,yem olarak benim bi karisim büyüklügünde
kirmizi kanat samandira ile tuttum.(1 metre boy 10 kg agirlik ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 11:37 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldin Mehmet Usta...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Almanyanın neresindensin mehmet güneydenmi,ben müniche yakınım.
Muhteşem bir turna kaç kilo ve ne kadar uzun onuda belirtirsen memnun oluruz.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Buda tuttugum Sudak canli gümüs baligina iyi geliyorlar,ama ben tabiki yem baligini öldürüb takiyorum cünkü almanyada canli yem balik takmak yasak büyük cezasi var balikci arkadas bu konuda yazmisdir herhalde.
( boy 80 cm 6 kg agirlik ) USTA BALIKCI ATTIGI DÜGÜMDEN ANLASILIR. ![]() Selamlar Mehmet Usta Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 11:27 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaslar buda gecmis zamanda tuttugum bir SUDAK.
Hepinize Rastgele.(boy 75 cm agirligini tartmadim) ![]() Bu mesaj en son " 03-04-2007 " tarihinde saat 11:29 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |