|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum herkese öncelikler selamlar....
hafta sonu için balığa çıkacaz ortalama 8-10 kişi olacaz balık için en uygun yer şu an neresi eski foça , çeşme, mordoğan, nereye gitemizi önerirsiniz. bide iyi bir tekne varmı radarlı v.s ortalama 10 kişilik bi tekne şimdiden tşkler |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz. Belirttiğiniz bölgelerde yer alan arkadaşlar sizlere yardımcı olacaklardır. Umarım planladığınız avınız neşeli ve bereketli geçer. Sonuç ne olursa olsun paylaşımlarınızı bekliyoruz. Bu arada imza ayarlarınızı yaparsanız sizi daha yakından tanımış oluruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba izmir den katılıyorum inşallah yardımcı olacak birileri çıkar
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Doğum Tarihi bilgilerinide eklerseniz daha şık olacak
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tamamdır usta tşkler
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mordoğan'da Cem Liman var, meşhurdur. Mordoğan Karaburun arasında çok iyi avlaklar bulunuyor tavsiye ederim. internette Cem Liman diye aratırsanız ulaşabilirsiniz kendisine.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzelbahçe 2.limanda kiralık teknelerimiz mevcuttur. Eğer bu bölgeden ava çıkmak isterseniz yardımcı olabiliriz
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
FOÇA 'da oltacılar için kiralık tekne | hikmettulgay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 30-12-2014 09:29 |
altınolukta balık avı için kiralık tekne | priapus18 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 16-05-2012 07:38 |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 12-03-2012 13:09 |
20/02/2011 pazar günü acaba tekne ile çıkılır mı? | SANSARTEAM | METEOROLOJİ | 9 | 17-02-2011 17:40 |