![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() macun diye tabir ettiğiniz şu yemi çok merak ettim çoğu kişinin raporlarında sargoz ,çupra,karagöz avladığını gördüm macun ile ve cok merka ettim yardımcı olursunuz nbasıl birşey nerden temin ederim
![]() ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ege bu konunun profesörü murat çakmakcı abin birazdan gerekli bilgi yardımını yapacak sanaaaa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Ege üstadlar köşesinde konularım var soruların cevabını orda bulursun
Bu mesaj en son " 25-10-2011 " tarihinde saat 19:36 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tesekkürler ...
Szin macunun yapımında ciftlik yemi dio nerden bulacağım onu ??
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bilgiler bu konuda Lütfen konu açmadan, soru sormadan önce sitede arama yap Ege.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sakarya ve çevresinde balık avı icin tavsiye edilen yerler neresidir ? | Eyyüb Tutkun | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 13-09-2011 07:42 |
Sakarya ve çevresinde balık avı icin tavsiye edilen yerler neresidir ? | Eyyüb Tutkun | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 5 | 06-09-2011 14:37 |
Macun şeklinde balık yemi | davutozdemir | Tanışma | 11 | 22-08-2011 00:55 |
Eğlence olsun diye | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-03-2006 02:54 |