Alıntı:
Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi
Kardeşim beni misafir meralarına mı götürüyorsun ne yapıyorsun şeklini şemalini unuttuk bu balıkların
Hayrettin ustam teknede yatmak iyi hoşta rutubet çok oluyo geceleri  romatizma varsa sıkıntı yaratır 
|
Değerli kardeşim Allah a şükür romatizma yok.teknede yatarız dedikse uyuruz demedik ki.Akşama kadar dairede çalışır,sabaha kadar balık tutarız diye düşünmüştüm ben.
Murat Kardeşim kıyıdan avlandıktan sonra Çankırı nın suyumu çıktı?Kayığın burnu kalkacak dalga suratına vuracak ki tutunacak bir yer arayacaksın ki balık yakalamanın tadı çıksın.
Alıntı:
Ahmet TARİH tafarından gönderildi
Anıl bereket fışkırmış denizden maşallah. Allahtan tekne yeni bakımdan çıktı kardeş. Yoksa bu kadar balıkla kıyıya çıkman zor olabilirdi. Tekrar maşallah diyelimde nazar değmesin.
Şunları biraz yukarı doğru mazmuzlayında bizede gelsinler yoksa bizde topluca tayin istiyeceğiz Hayrettin abi gibi. Malum torba yasa çıktı.
Hayrettin abi öyle tek başına tayin olmaz. Toplu firar lazım. Organize yani.
Dediğin gibi 2-3 aylık görev yeter bize. Toplarız balığı.
|
Ahmet Kardeşim geçen yıl 3 günlüğüne İzmir e sırf balık tutmak için (bir mini organizasyon vardı) gitmiştim.İnan tadı damağımda kalmıştı.bazen ciddi ciddi tayin bile düşünüyorum.bu hastalık (balık hastalığı) neler yaptırmıyor ki. Önce izmir ,sonra istanbul oradan da marmara ereğlisinde lüfer tutmaya gitmiştim.bir hafta iyi bir av yapmıştım dostlarla. ama bu yıl imkanlar elvermedi.
Hepinize teşekkürler dostlarım avlarınız bereketli olsun.Rastgele.