![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() Mehmet abi maaşallah allah nazarlardan saklasın..
Mehmet boduroğlu abimede katılıyordum.. Bende ilk kez bir konu içerisinde foça ve sinaritin bir arada alduğu nu gördüm.. Bende tebrik ederim.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Harika bir trofe Tebrikler
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrik ediyorum çok güzel bir balık yakalamışsınız bende böyle asil balıklara bayılıyorum darısı tüm avcı arkadaşlarımıza
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Banned
|
![]() Muhteşem bir trofe olmuş.Paylaşım ve detaylı donanım bilgileri için teşekkür ederim.Avınız daim olsun.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eski foçamı acaba çünkü arkası ingiliz burnunu anımsatıyor orası ise güzel mera ama hala bana bir sinarit denk gelmedi bana kurşun takmadan alabileceğim bi rapala önerirseniz sevinirim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet bey tebrikler.
Hem fotograf müthiş hemde avınız. Hakikaten yakalamak ne kadar zevkli olur düşünmesi bile güzel. Ayrıca detaylı anlatım içinde ayrıca emeğinize sağlık. Selamlar... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() İyi avlar dilerim, rastgelsin.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok tessür ederim bnde zaten bir tane fire tiger vardı ama daha hiç kunlanmamıştım ilk defa deniyeceğim artık sağolun
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler çok yakışıklı bir av olmuş devamını dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzel sitenin güzel yöneticilerine :) | Tuncay GÜNAY | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 22-10-2010 00:42 |
Sinarit | mufi | Sırtı-Seğirtme | 4 | 02-12-2008 11:41 |
Sinarit, sinarit, sinarit... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 13-09-2008 19:25 |
Gün Güzel BAlıklarda Güzel | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 16-06-2008 15:35 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |