|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() İşte bir başka resim daha bundada lüfer var ve yine değişik bir rapala kullanılmış bu resimleri arka arkaya şunun icin ekliyorum balığın bulunduğu yerde o an hangi yem balığı var ve siz o balığa benzer bir rapala kullanırsanız şansınızı bir o kadar arttırırsınız.selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() üstadım harikasın gerçekten süpersin walla
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende bir rapalacı avcısıyım ama ben dip sırtısı yapıyorum benim avım lagoss + sinavrit + akya türleri arasında yer alır bu gösterilen rapalaların hepsi mevcut ve hepsinin ayrı yeri var kimisi sığlarda iş yapar kimisi derinde iş yapar konuyu açan abimize çok teşekkür ederim saygılar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ishak abicigim döndünmü aramıza ....canım abim ne kadar sevindim bilemezsin yaa.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel teşekkürler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() rauf abi ellerine sağlık
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Rauf ustam emeğine sağlık olsun süpersin vesselam rastgelsin
![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok iyi bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu sahte balıklar denizde test edilmiş şimdi size renklerine göre yakaladıklarını yazacağım .
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GM: Sinarit,lambuka ,torik,levrek SM:Levrek,Palamut,Torik,Sinarit,akya ve dipteki biçok büyük balık RH:Bu balığın yakaladıklarını saysam yer kalmaz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|