|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() Murat,Ersoyun da dediği gibi çekim zamanlaması yanlış oldu balığın aksiyonlu zamanını çekebilseydik daha neşeli olacaktı.Nasip bir dahakine..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Onlara hiç bir zaman şevkatimi esirgemedim ve ağlatmadım.Onlarda bunu bildiklerinden şevkatli kollarımı hiç boş çevirmezler.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel av olmuş
![]() ![]() Yüzey akıntısıda çok fazlaydı yinede güzel balıklar alınmış. Devamını diliyorum. Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Akıntı arkaya doğru olmasa sizde avlanırdınız fakat öndekiler arkadakileri toplayıp gelince bir zevki kalmıyor isin yoksa otur olta çöz. Yinede neşeli bir gün geçirdik, balık bahane bizim için Anılcım...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok iyi bir av olmuş tebrikler.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() süleyman abiden fazla uzak sayılmazdım anıl abinin teknedeydik orda bi muhabbet kurduk balık tutmayı unuttum süleyman abi dioki doğu hadi balık tut der demez pat bi kolyoz anıl abi sağolsun onnun sayesinde tuttum hazırladı malzemeleri saldım balık sanki kendi geldi takıldı o gun havanın güzel olmasıyla anıl abi ve derya abin bna dedikleri olm sen çok şanslısın sen geldiğinde deniz dümdüz diolar abilerim dio ki bidaha biz çıkarken dua oku
![]() SAYGILAR .....
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersoy; Paylaşımın için teşekkürler...Balıklar, harıka kömür ızgarası olur....İçelim güzelleşelim...
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersoy güzel bir av günü geçirmişsiniz tebrik ederim paylaştığın için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() maşşallah çok güzel bir av süleyman abi topluyor balıkları alıyor şevkatli kollarına
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uskumru team iş başında.... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 33 | 17-11-2011 16:50 |
06.03.2011 karşıyaka team manisa team ve kaptan karabulut | serhatengin | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 53 | 10-03-2011 16:25 |
Kartal Team Uskumru Peşinde (19.11.2010) | The Lunatic | Süleyman Karabulut | 26 | 30-11-2010 22:49 |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
kürek mahkumları işbaşında-2 | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 31-10-2007 17:42 |