|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler mırmırı beğendim elinize sağlık.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() Hadi bakalım turnayı gözünden vurmuşun karagöz ardından sarpa şimdide mırmırrrrrrrrrr TEBRİKLER
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Dediğin gibi bu havada balık tutmak pek akıllı işi değil açıkçası ama ne yapalım işte balık sevdası hepsini alıp götürüyor. Alıntı:
Fırtına falan görmedi gözümüz zaten, balık tutacağız diye yıkandık deniz suyu ile. Alıntı:
Cengizhan hazine gibi zaten. Evimin önünde duran meradan haberim bile yokmuş. Cengizhanla daha çok balığın canını yakacağız buna eminim. Alıntı:
Alıntı:
Cengizhan sağolsun uyandırdı beni. Kendisine teşekkür ederim. Alıntı:
İnşallah kısmet olursa ve fırsat bulabilirsek daha çok avlar yapacağız beraber. ... Güzelbahçe de oturmak şimdi avantaja dönüştü benim için. Dalga sağolsun en çok seni vurdu. ![]() ![]() ![]() Dalga bir yandan vuruyordu, rüzgar ayrı bir yandan. Vallahi hala aklımda oraya gidip ota atmak var. Tamer Bey teşekkürler. İnşallah daha güzelleri hepimize tekrar nasip olur. Alıntı:
Rüzgar değil mübarek hava TORNADO fırtınası gibiydi. Mırmır benim için süpriz oldu hemde motive açısında da süper odu. ... Kısmet olursa kahvenizi içmeye gelmek isterim. Güzel avlar her daim bizlerle olsun. Selamlar. Raif abicim teşekkür ederim. Alıntı:
Kısmet olsa da hep beraber balık tutmaya gitsek. O turnanın gözünden hipimiz vursak. ![]() ![]() ![]() Vallahi balık tutmak bahane, dostlarla olmak ŞAHANE... Beraberce Organizasyon yapsakta gitsek bir yerlare. Bu mesaj en son " 14-11-2011 " tarihinde saat 21:14 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaç amatör yerinizde olmak isterdi bir bilseniz
![]() Daha bereketli ve zevkli avlara RASTGEL(e)SİN'iz ![]() ![]() (Aminn)
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() murat kardeşim tebrikler mırmırları almışsın tava dolmuş. afiyet şeker olsun tabi o havada olta atmak ta yürek işi eee konu balık olunca insan yağmur kar çamur dinlemiyor değil mi
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Cengizhan sağolsun onun sayesinde gittik oraya fakat iyide dalga ve rüzgar yedik. En azından balık tuttukta neşemiz yerine geldi. Vallahi bu balık sevdası nedir bilmiyorum insanı dünyadan koparıp diğer boyuta bırakıyor. Kısmet olursa beraber organizasyon yapıp gidelim bir yerlere. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat bey öncelikle sizi ve Cengizhan beyi kutlarım. Ben de Güzelbahçe' de yaşıyorum birkaç saatlik kısa avlar için güzelbahçe nin ideal bir avlak olduğunu söylemeliyim. Birinci limanın köşesi çok iyidir. kumluktur. takılma da olmaz. ama yukarıdaki elektrik tellerine çok dikkat etmelisiniz. Keza limanın ucu da oldukça verimlidir. ikinci limanın orta tarafları da fena sayılmaz. Birkaç yer daha var onları da karşılaştığımızda söylerim. şansınız ve azminiz daim olsun..
![]() |
![]() |
#19 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgelsin.
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Güzelbahçe de oturmama ragmen ilk avım oldu ve kısa süreli olmasına rağmen balıkta tutunca demeyin keyfime. Mera tavsiyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim. İnşallah karşılaşma ve balık tutma imkanımız olur. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
3 Eylül 2011 Güzelbahçe avım | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 02-11-2011 14:01 |
02.10.2011 Güzelbahçe Av Raporu | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 13-10-2011 16:10 |
Çeşmealtı balık avı 18.09.2011 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-10-2011 19:29 |
7 Mayıs 2011 Güzelbahçe av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-05-2011 20:05 |
02.01.2011 balık avı resimleri | daywalker3535 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 09-01-2011 20:41 |