![]() |
#61 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İşte bendeki olan tüm sahte balıklar yorum sizin :|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bunun 2 numaralısını arkadaşım aracılıyla kunlandım suda çok güzel yüzüyor ancak birşey gelmedi oltama arkadaşım yakaladığını idda ediyor tam bir gümüş modeli güneşli havalrda iş yapar diye diüşünüyorum..
![]() |
![]() |
#63 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu konuda pek bilgim olmadığı için hem elimdeki malzemeleri hemde nerede nasıl verim alırım diye sormak istedim.
Bu rapala için malzemeci levrek avında kullanabileceğimi söyledi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu yemide turnaya kullanabileceğimi söyledi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR] Levrek,eşkina ve kefal için sahte kullanmak istiyorum.Sizlerden fikir almak istiyorum.
![]() |
![]() |
#64 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkçı;
Bu sahteleri neredeyse ben yutacağım...Hepsi çok güzeller sana ve diğer emeği geçen arkadaşlarıma bu çalışmalarından dolatı teşekkür ederim....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğneler &Olta Çeşitleri | Bir Dost | İğnelerle İlgili Herşey | 10 | 16-10-2011 12:55 |
Şamandıra Çeşitleri Hakkında Ne Biliyoruz | MAVİ FENER | Şamandralarla İlgili Herşey | 1 | 08-07-2011 21:14 |
Sazan yemi çeşitleri | Nedim Gürler | TATLI SU AVI | 4 | 30-04-2009 10:14 |
PALAMUT ceşitleri. | Rauf | Deniz Balıkları | 2 | 18-10-2007 07:47 |
Alanyadan Muhtelif balık çeşitleri :-)) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 24-06-2007 14:57 |