|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Zevkli geçmiş anlaşılan.Rastgele.Şöyle bir tekneden olta avlarına bakıyorumda artık aman aman bir av pek göremiyorum.Eskisi gibi bol balık kalmadı gibi geliyor.Tamda yeni tekne alıpda hevesle avlanmak istediğim zamanda morallerim bozuldu doğrusu.acaba tekne almakla hatamı ettik diye düşünüyorum!!
|
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() He he heyt MAŞALLAH gözümüz gönlümüz açıldı
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() bunuda cumartesi gün çekmiştim herkese selamlar
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ismail kaptanım çok güzel olmuş zevkle seyrettim eline sağlık ogün çok eylendik sayende teşekkürler inşallah bidaha avlarda görüşürüz
sayın arkadaşlarım videonun içindeki uygunsuz konuşmalarımız (küfür) nedeninden dolayı sildim. bu durumdan dolayı sizlerden özür dilerim. TUNCAY GÜNAY
AYTAÇ KURTULUŞ A+ 1969 DENİZLİ Bu mesaj en son " 23-03-2012 " tarihinde saat 20:35 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tüm denizli ekibini tebrik ediyorum.
Mercanlar çok güzel gözüküyor ağlatmayın sakın onları haa ![]() Daha güzel avların yine sizinle olmasını diliyorum. Yakın zamanda bizim buralara bekliyorum sizi. Görüşmek üzere..
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Balık avı sezonunun yeni başlamak üzere olduğunu size söylemek isterim ortalama 1-1.5 ay içerisinde güzel balık raporları bizlerle olacaktır bundan şüpheniz olmasın ![]() Denizin durumunu 5-10 yıl öncesiyle kıyaslarsanız eğer haklısınız denizlerimiz git gide kuruyor ![]() Saygılarımla.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Denizli ekibi yine yapmış yapacağını, tebrikler...Bu pazar sizi Denizli'de değil de .denizde bastırırsam şaşırmayın. (Ustalığınızı yerinde test etmek ve tanışmak amacıyla tabii.
![]() SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Barış kutluyorum...denizde Mercan bırakmamış gibisiniz.....resimler ve videolar harika...İsmail kaptanada selamlar....Bundan sonraki avlarınızda inşallah böyle bereketli olur...
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() anıl kardeşim teşekkürler bizlerde gelmek istiyoruz oralara yüz yüze gelip tanışıp kaynaşmak istiyoruz tuncay kardeşim org var diyor ozaman gideriz diyor inşallah yakın zamanda olurda geliriz denizli team olarak çok istiyoruz gelmeyi bu arada tekneyi suya indirmişsin öyle duydum hayırlı ve berketli olsun inşallah iyi günler diliyorum
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
23.01.2012 Av raporu kazıklı (amanin boo) | Tuncay GÜNAY | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 48 | 30-04-2012 01:46 |
03.03.2012 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 19-04-2012 23:28 |
26/02/2012 Kazıklı av raporu | brskzkbs | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 15-03-2012 00:12 |
12.02.2012 Av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 20-02-2012 15:43 |