|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Üstadım ben de naçizane bir tarifle katkıda bulunayım müsaadenizle.. Ben sardalyaları temizledikten sonra kılçıklarını çıkarıyorum. her sardalya filetosunu uzunlamasına ikiye bölüyorum. Fletoları tuz, karabiber ve biraz zeytinyağı ile marine edip 1 saat kadar dinlendiriyorum. Sonra onları rulo yapıp çöp şiş üzerine takıyorum. Herbir şişe 5-6 tane. Çok harlı olmayan kömür ateşinde ızgara üzerinde pişiriyorum.
Şahsen üstüne balık tanımam.. Afiyetle.. Saygılar..
__________________
Mutluluk, hayat yolunun sonunda ulaşılacak bir hedef değil, yolun ta kendisidir... Yolun tadını çıkarmaya bak.. |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olta nedir ? Nasıl yapılır? | mufi | Olta Nedir? | 13 | 03-03-2012 03:51 |
Sardalya Yem Olarak Nasıl Kullanılır | Necati ARAT | Sardalya, Akyem | 12 | 08-11-2011 22:50 |
Balık Izgarası nasıl yapılır | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 6 | 04-08-2009 20:33 |
havyar nasıl yapılır ? | kutluhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 14-04-2007 21:21 |
Rüzgar Tahmini Nasıl Yapılır | Bir Dost | METEOROLOJİ | 3 | 13-09-2006 12:14 |