|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() 5 gundur istanbuldaydım siteye girmek mumkun olmadı. gece kazıklıya kaçıyoruz kırmızı çalışalımmmmm
cumle aleme rastgelsin. Bu arada Tuncay bey lutfen kırmızı sizi şaşırtmasın. nooldum demiycen noolcam diycen
![]() |
![]() |
#44 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana yaptığım fantazi takımla kırmızı alman gerekiyor artık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Super bir av olmus, ellerinize saglik.
![]() |
![]() |
#46 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Way way wayyyyyyy.....
Abi ne yaptın sen böyle kuzu olmuş mercanlar. Vallahi senin artık seviye atlaman lazım gibime geliyor. Yakında Sinaritler, Trançları görürüz inşallah. . Bende balık tutamamaktan dolayı yakında eve akvaryum kuracağım ve oltayı atıp evde takılacağım. Hasret kaldım tutmaya. . Sayenizde gözlerim şenlendi. Ayrıca öyle bir yazmışsınki sonuna kadar okudum ve yaşadım resmen. Eline emeğine sağlık üstadım ![]() ![]() ![]() Tüm ekibi ayrıca kutlarım. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dostlar merhaba umarım herkez iyidir cumartesi hava gayet güzeldi denizde verimliydi ama pazar malesef hava azizliğine uğradık dostlarımıza güzel bir av günü yaşatamadık karagöz mercan çupra derken birden hava yükseldi ve koya döndük birkaç avlak yerine dolaştık ama koydada dalgadan avlanamadık yani pazargünü istediğimiz verimi alamadık umarım gelecek günler daha güzel av günleri yaşatırız dostlarımıza. yüreğinizden sevgi eksik olmasın görüşmek üzere.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dostlar merhaba tuncayım sizin gibi ustalarla avlanmak gerçekten çok keyifli ben denizi tekneyi avlanmayı avlandırmayı seviyorum zevk alıyorum sizler gibi dostlarla avlanmak ve onlara hizmet etmekten zevk alıyorum ustalarla beraber olmak çok güzel görüşmeküzere sevgiyle kalın.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||||
|
![]() teşekkürler mehmet ali abi rastgelsin
![]() |
![]() |
#50 | |||||
|
![]() Alıntı:
bu arada üstadlık mertebesine daha 40 fırın ekmek yemem lazım ben sadece balık tutmayı seviyorum nasibimde açık olunca alıyoruz bir seyler değerli yorumların için teşekkürler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
SÜLÜNEZ Cıkartma (video) | Rauf | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 16 | 06-08-2012 23:16 |
Denizli Team herkese selam | c*.türkiyem.c* | Tanışma | 5 | 22-02-2012 09:37 |
Manisa Team sezon açılışını yaptı. 13-14.03.2010 Karareis | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 19-03-2010 09:06 |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 08:37 |