![]() |
#11 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Yalçın Abi
Mavi anayasayı üstelik doğaya saygılı bir şekilde yeldeğirmenleri yazar mı kimbilir? Bunlar resif değil, ama denizde Yel değirmenleri hem elektrik enerjisi üretir konum müsaitse belli bir alanı avcılığa kapar. Bünyamin'cim aslında iyi fikir, yalnız belgeselin birinde seyrettiğim kadarıyla galiba kuzey denizindeydi. Önemli bir alanda yapılmış ama su sığlık bir alan yani derin değil. Bizimkiler nükleer peşinde japonya'yı göremeyenler. Saygılar. Not: Dalmışım Nuri'ciğime mesaj yazdım tam gönderdim. Karşıma rüzgar gülleri çıktı birden Allah Allah ne alaka yanlış bir yerede basmadım diyorum. Sonra baktım aynı anda göndermişiz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() Yalçın abi teşekkürler.Hem izledim hem okudum ve öööyle derinlere dalıp gittim.Yarın ömrümüz olurda torunlarımızı da balığa götürebilme şansımız olursa yaşlılık dönemlerimizde onlara masal anlatır gibi anlatacağız.(bak evladım buralarda şöyle uskumru istavrit denen balıkları tutardık) diye..
Her zaman söylerim zaman gelecek şimdilerin beğenmediği isparozu kupesi bile arar olacağız...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Aşağıda görüldüğü gibi Bu rüzgar türbinlerinin altına duba şeklinde gelen ve denizde askı halinde duran ileri-geri hareketleri yerin dibine yerleştirilen zincirler tarafından kontrol altına alan sistemler de vardır. Bu sistem bize çok daha uygun gibi gözükmekte. ![]()
Bünyamin İstanbul Varlığında kıymetini bilmediğimiz şeylerin yokluğundaki tokadıyla uyanacağız. Gelecekte daha büyük sıkıntılar çekip daha fazla geçmişe özlem duyacağız. Bu mesaj en son " 15-04-2012 " tarihinde saat 11:01 itibariyle bnymnblr tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yalçın Teşekkürler, Paylaşımın için, emeğine sağlık.....
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Alıntı:
Evet Bünyamin'cim bu bizede uygun görünüyor. Bunu ne zaman koydun gözümden kaçmış. Teşekkür ettim. Saygılar.
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu sistem denizden hem elektrik üretimi hem de rezerv alanlar kazanmada faydalı olacaktır. Tüm balık türleri için korunaklı alanlar oluşturur.
Bünyamin İstanbul Varlığında kıymetini bilmediğimiz şeylerin yokluğundaki tokadıyla uyanacağız. Gelecekte daha büyük sıkıntılar çekip daha fazla geçmişe özlem duyacağız. Bu mesaj en son " 22-04-2012 " tarihinde saat 21:48 itibariyle bnymnblr tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
"Mavi Ormanın Son Kralı" 2. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 11 | 02-07-2012 19:01 |
"Mavi Ormanın Son Kralı" 1. Bölüm | Baba Yalçın | Baba Yalçın | 29 | 15-04-2012 14:00 |
"Elektromanyetik Alanın" İnsan Vicuduna olan Zararları.. | Necati ARAT | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 28-07-2010 15:57 |
"""Mersin'de Levrek Avı""" | western222 | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 05-05-2008 20:40 |
27 Nisan Pazar KAMADER "Turna Balığı Tutma Yarışması" | AVCI41 | Organizasyonlar | 0 | 25-04-2008 14:55 |