![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Günlerden bir gün..
Temel vefat eder ve Meleklerin yaptığı hesaplama sonucunda, sevabıda günahıda birbirine eşit çıkar... Bunun üzerine.. Melekler : Şimdi ne yapacaz bi Tanrıya soralım bakalım, Temel kulunu cennetemi yoksa cehennememi gönderecek Tanrı da cevap verir: Temel nereyi istiyorsa oraya gönderin der. Temel de cevap verir.... Benim için her yer Trabzon ve Rize dur daaa.....!!!!!!!!! kyn:nurideniz
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşımın için teşekkürler Kaptanım.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Hayretttin..nasılsın..iyi günler dilerim...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Üstadum bu fıkrayu ben yazduydum da. Benden kopyamı çekeyesun
![]() ![]() ![]() Akşam yemeğini dışaruda lokantada yeduydum, evde uşaklarda yemeye bekliymişler,e tabi eve vardum yemek ortada karnumda tok çatal ucuyla başladum yemeye..Hatun demezmi sen dışaruda yemek yemişsun,... ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yakışıklı Murat;
sen yemeğini nerde yersen ye....Amma afiyetle ye...Yarasın kiloda yapmasın.... Biz lazlar böyle üstün zekalıyız...Allah vergisi...Kıskananlar Mısır gibi patlasın....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Temel Fotoğrafçılık | levrek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 14-04-2010 13:28 |
Temel fıkrası | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 19-07-2009 12:14 |
balıkçı temel | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 19-09-2007 20:58 |
Gene Temel ... | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 10-02-2006 01:18 |