![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 4 Evli Erkek Balığa Çıkar...
1. Erkek: -Balığa Çıkabilmek İçin Karıma Geçen Hafta Bütün Evi Badana Yapma Sözü Verdim Der 2. Erkek: -O Da Bir Şey Mi Ya Ben Karıma Evdeki Bütün Elektronik Eşyaları Yenileme Sözü Verdim Der. 3. Erkek: -Siz Gene İyisiniz Ben Karıma Yeni Araba Sözü Verdim Der 4. Erkek:???? Hepsi Şaşırır Döner 4. Erkeğe Sorarlar -Ne O Sen Karına Söz Vermedin mi Yoksa Sesin Çıkmıyor 4. Erkek: -Yooo Ben Hiçbir Şeye Söz Vermedim. Saati Sabah 5.30’a Kurdum. Çalınca Karımın Kulağına Şunları Fısıldadım. Karıcığım Benimle Annemlere mi Gelirsin, Yoksa Balığa mı Çıkayım Dedim.. Karımın Cevabı Kesin Ve Netti... -Sıkı Giyin Üşütürsün ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşımın için teşekkürler Anıl .
1.2.3. erkeklerin balıkcılıkla bir alakası yokmuş demekki.Evde bir terör dalgası estirirsin."aman sen bir balığa git de rahatla" demek zorunda kalırlar.(ben genelde bu taktiği uyguluyorum) Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eline sağlık anıl. tuttum bu fıkrayı...
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İki Tüp Geçit ( Fıkra ) | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 2 | 28-06-2012 08:06 |
Mazeret ( fıkra ) | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 0 | 02-01-2012 21:26 |
Rüya ( fıkra ) | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 0 | 06-12-2011 13:22 |
Şakadan heç anlamaysun ( fıkra ) | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 6 | 02-12-2011 01:07 |
İşte Cesaret ( fıkra ) | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 2 | 01-12-2011 18:12 |