|
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman Abi özlettin kendini yine. Balıklarında seni özlemiş belliki. Senin çağırdığın gibi hepsi atlayıvermiş amcalarının kucağına. Bu sene inşallah bereketli olacak. Bakıyorum köpük kovaları doldurmadan gelmiyorsunuz. Bu görüntüleri gördükçe ilk fırsatta sizinle limanda mangalı yakmak için sabırsızlanıyorum.
Bol ve bereketli avlarının devamını dilerim. Afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Umarım senelik iznini bitirmemişsindir.Ağostos sonu veya eylül ilk haftası yapalım şöyle güzel bi mangal keyfi limanda... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli Üstadım Süleyman Kaptanım öncelikle bu güzelliği bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Her gittiğinde eli boş dönmediğin içinde Tebrikler.
Gelelim Pazar sendromuna:benimde çok dikkatimi çekmekte.Aynı göletde hafta içi aldığım balığı cumartesi pazar alamıyorum.fazla gürültü sebebiyle olabileceğini düşünüyorum.Yakılan mangalların havaya bıraktığı koku bile sudaki balığı etkilemekte.tv de seyrettiğim bir belgeselde etle beslenen balıkların:kıyıda yakılan cesedin kokusunu alarak o bölgeye toplandığı,otla beslenen balıkların ise o bölgeyi koku dağılana kadar terkettiklerini seyretmiştim. Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Avların her daim bereketli geçmesi dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptanım tebrikler...çok güzel balıklar... inşallah bizede nasip olur. paylaşım için teşekkürler...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi işte budur diyorum elinize bileğinize sağlık güzl av olmuş
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Çok teşekkürler Kubilay kardeşim.Sizlerinde oltalarınızın dolu gelmesi dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman abi yüzünü gören cennetlik misali bir türlü göremiyorduk seni
ellerine sağlık gönderin şu güzelim balık fotolarını da gözümüz gönlümüz açılsın. Tebrik ederim abi livarınız her daim dolu olsun rastgele
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Cem uzun zamandır havalar bozuktu bir haftalığına düzeldi.İşte o bir haftanın bir günlüğünü sizlerle paylaştım.Aslında pazar hariç her günüm böyleydi.Önümüzdeki günler havalar yine yüksek denize uzaktan bakarak günlerimizi geçireceğiz şimdilik. Katkılarından dolayı teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkların besin alış biçimleri üzerine... | xnode | Su Ürünleri | 4 | 10-03-2010 17:58 |
İç sularımızdaki balıkların | mufi | Tatlı Su Balıkları | 3 | 01-11-2008 12:34 |
Balıkların nehirlerde ve göllerde bulundukları yerler | balıkcı | Tatlı Su Balıkları | 41 | 14-04-2008 14:14 |
Balıkların Hızlarını Merak Ediyormusunuz??? | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 11-12-2006 11:57 |
Balıkların biolojisi | balıkcı | Dökümanlar ve Makaleler | 20 | 09-09-2006 08:43 |