|
Resmi Avcılık Duyuruları Sirküler, yasaklar ve benzeri konular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() 3 / 1 ve 3 / 2 yeni tebliğ bu günkü resmi gazetede yayınlanmıştır.
Turna ve sazan avları eskiden 10 ad iken yeni tebliğ de 5 olarak düşürülmüştür. Yemlik gümüş balığı kalkmış yerine tatlı su kolyosu girmiş, nereden bulunacak ise ?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili dostum...bende sirküleri okudum (2012/2016).çok değişiklikler var....Hayırlısı olsun....Mesela Lüfer boyu:25cm....Kalkan:45cm...gibi...Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sayın abim bende tatlı suya bakıyorum, malüm ticari balıkcı değilim. Sağlıcakla kal.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Denetim olmadıktan sonra hava cıva derim.Denetim yaparlar ve caydırıcı cezalar keserler belki diyorum.Bu meyanda yapılan tebliğde biz amatörlere göre yararlı olacağını bırak zararlı olanları bile mevcut.Yinede vatana millete hayırlı olsun diyorum ağzımın ucu ile.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bayramın kutlu olsun...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni Tatil Yeni heyecan Yeni tavsiyeler :) | bilal_20 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 06-08-2012 18:46 |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |