|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kısa bir muhabbetin ardından balığa gitmeye karar verdik ve internetten hava durumunu kontrol ettik. rüzgar ve dalganın çok şiddetli oluşu yüzümüzü güldürdü zira kıyıdan avlanacaktık ve balıkçılar önümüze ağ atamayacaktı. fırsat bu fırsat arkadaşla verdik kendimizi yola. ramazan bayramının 2. günün gecesi saat 23.00 ten saat 07.00 ye kadar kıyıdan yaptığım av süresince yavru balıklara yem yetiştiremedik ama yinede nasibimizi aldık. 50adet sülünez ve 4 paket oru kurdu 2-3 saat gibi kısa sürede bitince yem almaya gittim döndüğümde ufak bir şok geçirdim çünkü aracın altına saklanan 6 adet kediyi avlandığımız süre zarfında ne ben gördüm nede arkadaş. kovanın içinde yüzen balıkların hepsini kediler almış , ölüp dibe batanlar bize kalmıştı. ufak bi hesap yapıyorum en az 10 tane balık ben tuttum bi okadarda arkadaş ama kovada sadece 5 balık kalmış. bu saatten sonra yapacak birşey yok nasip onlaraymış deyip güneş doğana kadar avımıza devam ettik. ve paşanın gelişi ile avımızı sonlandırdık. bu arada paşa ile bayramlaşırken baş parmağımı kaptırdım kendisine çenesi baya kuvvetliymiş. ısırır ıssırmaz elim kan gölüne döndü, diş izleri ve ağrısı hala geçmedi.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu defa sizinle birlikte kedicikler de balığın sefasını sürmüş, kısmet diyelim. Ama balıklar müthiş görünüyor kardeşim, tebrikler. Afiyet şeker olsun...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık güzel av olmuş.Bir defasında Ildır'da aynı olay başımıza geldi.Bizim de paşaları kaptırmıştı kuzenim kedilere
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler güzel av olmuş,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() cengizhan alinize sağlık. ama sadece fotolar yetmez. ne tarafa gittiniz ne tür takım kullandınız. onlarıda yazarsan seviniriz. afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cengizhan kardeş eline emeğine sağlık.kedilere de afiyet olsun nasiplerini almışlar.parmağın için heçmiş olsun.Onada tatlı av kazası diyeceksin.
İğnen keskin avların bereketli olsun Rastgele.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() teşekürler çetin bey, benim gittiğim yer artık standarda oldu hemen hemen her seferinde güzelbahçe tarafına gidiyorum ama bir sıkıntı var havalar güzel olunca balıkçılar tüm sahil şeridi boyunca ağ atıyorlar ve bizde orda boş boş saatlerce tek bir balık yakalayamadan gelebiliyoruz. güzelbahçe tarafına gidecek arkadaşlar tabiri caizse denizin kudurduğu günlerde gitsinlerki birşeyler tutabilsinler. bu işin ticaretini yapan şahıslar ellerinden gelse kumsala bile ağ serecekler.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
teşekürler, Alıntı:
Alıntı:
eyw. ustam teşekürler,
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
rastgelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
21.08.2012 balıklarla bayramlaştık. | Tuncay GÜNAY | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 11-09-2012 00:40 |
23 Nisan'da balıklarla bayramlaştık... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 27 | 26-04-2012 17:54 |