|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bayram sonu Didim'de tatil yapalım dedik, düştük yola. Tuncay abimize danıştığımızda Didim'de balığın olmadığını anladık. Didim kıyılarının altını üstüne getirdik ama maalesef oltalarımız tık bile demedi. Ta ki son günün sabahına kadar. Mavişehir civarında sabah suyunu karşıladık. O güne kadar aldığımız yemler hep elimizde patlamıştı. Bu kez bitirmek nasip oldu. Sonuç , 1 Çupra, 1 Karagöz ve 5 Lidaki. Havanın sıcak geçmesine bağlıyor uzmanlar. Hayırlısı diyelim. Ekim ve Kasım'da Fethiye kıyılarını fethedeceğiz. Hepinize Rastgele...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kötü bir av yaşamışsınız. ama bu insanı daha da hırslandırıyor. yada ben öyleyim. sizin de hedefinize ulaşmanızı diliyorum.
rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Taner anladığım kadarıyla sahilleri karış karış gezeceksin.Avların daha bol ve bereketli geçmesi dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Canın sağolsun rasgelsin
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık olmamasının nedenlerinin başında da Dip zeminde sarsıntıların meydana gelmesidir..Bu aralar Ege denizi devamlı deprem halinde olup 2.8 ile 3.6 arasında devamlı sallanmaktadır...Balıklar bu sarsıntıyı çok hızlı hissederler ve kaçarlar...Yinede boş dönmediniz...afiyet olsun...teşekkürler...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kaptan merhaba;
Sarsıntı anında ya da sonrasında balıklar nereye giderler? Yani Ege'yi mi terkederler?Yoksa kuytu biyerlere girip hiç çıkmazlar mı?
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıklar, kendilere emniyetli yer olarak daha derin yerleri seçerler, ayrıca büyük adaların diplerinde de saklandıkları görülmüştür....Bulundukları yerleri anında terk ederler....
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bilgiler için teşekkürler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Midelerinden Kemikler Çıktı | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-03-2012 02:06 |
30.12 .2007 Didim avı | omerko | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 04-01-2008 23:12 |
12.04.2007 Didim | omerko | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 21-04-2007 17:48 |
Didimden yemeklik çıktı yine | omerko | ZIPKINLA SUALTI AVI | 10 | 21-04-2007 17:47 |
Denizden Sazan Çıktı | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 22-12-2005 03:49 |