Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 08-09-2012, 09:40   #4
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 36
Mesaj Sayısı: 5.838
Varsayılan

Kaptanım pazartesi günü tava yaptım tava yapmama rağmen beklediğim lezzeti alamadım. Hava esmeye başladı deniz biraz soğur herhalde daha lezzetli olur bundan sonra avladığımız palamutlar. Tabi eğer gırgırlardan bir şey kalırsa.

__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik

Bu mesaj en son " 08-09-2012 " tarihinde saat 09:50 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir....
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kalamar tava. falcon1 Balık Yemekleri 10 02-10-2011 13:29
Kalamar tava yapılırken dikkat edilmesi gereken konular santor Balık Yemekleri 22 09-03-2010 13:33
istavrit tava hakan25 Balık Yemekleri 7 03-04-2008 19:48
Chilli (Acı) soslu Çipura tava zinebird Balık Yemekleri 2 14-02-2008 19:55
Palamut Avı panderma ANILAR 20 01-04-2006 01:33


Saat 01:30.