|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Denizlide oturuyorum.Öğretmen arkadaşlarla beraber 6 ekim cumartesi günü güvercinlik taraflarına balığa gitmeyi düşünüyoruz. 10-12 kişilik iyi bir tekne tel yazarsanız memnun olurum arkadaşlar.şimdiden teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şimdiden rasgele şansınız açık kısmetiniz bol iğneniz sivri balığınız büyük olsun.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler hus213.Daha tekne ayarlamadık.Arkadaşlardan tekne tavsiyesi beklemekteyim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mesafe uzak sayı fazla sitemizinüyelerinde Süleyman kaptanı arayabilirsiniz ama sayı 6 kişiyi geçmemeli veya ikinci bir tekne ayarlanma imkanı aranmalı.rasgele.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İnşallah, düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz diyorum...Her işin hayırlısı....İyi günler,bol güneşler..
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() izzet kardeş iyi akşamlar şu an güvercinlikte 12 tekne tanıyorum fakat hepsinin ekim sonuna kadar hafta sonları dolu ama güllük den çıkmak isterseniz kazıklıdan çıkmak isterseniz size yardımcı olurum. telefonumu biliyorsun yardımcı olurum.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Tuncay abi. Güvercinlikten Mustafa kaptanla anlaştık.Daha önce onunla gitmedik
, ilk defa gidiyoruz.İnşallah güzel bir av olur. İlginiz için çok teşekkür ederim.İyi akşamlar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() oo çok iyi namı lambuka mustafa olarak bilinir kendisi. teknesi de çok güzel ve geniştir. isteğe göre küçük teknesi de vardır. alakası da güzeldir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bodrum'da balon balığı alarmı | hakeden | SAĞLIK | 2 | 03-05-2012 18:02 |
Ahşap 6.80 balıkcı teknesi (SATILIK) | Denizkızı35 | Satıyorum | 11 | 12-05-2010 22:47 |
Bodrum'da keyifli bir av | BİRİM | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 01-11-2007 21:29 |
Bodrum'da Avlaklar / Av Usülleri | mozdil | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 12-06-2006 12:09 |