|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Metin abi tekrardan hoş geldin diyelim, iş olsun yoğun olsun, gönüller her zaman bir.
Soruna gelince ecusima için taş gibi makina dersek herhalde yanlış olmaz. Bahsettiğin balıkların avında çok rahatlıkla kullanabilirsin. Bende kullanıyorum uzun süredir memnunum. Kamış ile ilgili soruna gelince benim lineaffe surf kamışımın 2 halkası birden kırılmıştı aldığım yerle irtibata geçtim ithalatçısından sıfır halkaları ücretsiz yolladılar. Remixon'un ana bayisine internet üzerinden ulaşırsan tahminimce yardımcı olurlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu arada Ankara'da Remixon.com'a elektronik posta gönderdim. Bugün cevap geldi, sağolsunlar ilgilendiler. Ancak ellerinde yedek olmadığını söylediler. Nasip. Cumartesi Konak'tayız yani. ![]() Yardımını, yorumunu esirgemeyen dostlarıma, arkadaşlarıma, ağabeylerime teşekkürler; İğneniz keskin, avınız bereketli olsun Sevgi ve Işıkla Kalın.
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. Bu mesaj en son " 11-09-2013 " tarihinde saat 14:16 itibariyle Alparsbeğ tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeniden Akdeniz'in kollarına bıraktık | erkepli | Rastgelsin Kahvesi | 9 | 02-06-2011 11:15 |
Uzun bir zamandan sonra tekrar merhaba | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 10-02-2008 16:06 |
Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapandı | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 31-01-2008 09:34 |
Yeniden merhabalar | hhlevent | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 07-12-2007 07:20 |