![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() seferihisarli arkadaslar herkese merhaba ben avuturyadan balik hastasi usta
kiyi balikcisiyim bodrum turgutreiste ikamet eden biriyim orda girgirlar baligi tükettiler bende seferihisar sahillerine gelme karari aldim simdi seferihisar ürkmez gümüldür,özdere de satlik ev ariyorum 75,85 bin arasi,bana yardimci olacak balikci arkadaslarla tanismak istiyorum,yardimci olacaklar emegini karsiligsiz birakmam herkese iyi muhabetler ersey balik ugruna saygi ve selamlar..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yorgun Balıkçı aramıza hoş geldiniz....inşallah sitemizde aradığınızı bulursunuz....Her konuda sorularınızı sorabilirsiniz....Haydi rast gelsin..
İnşallah aradığınız evide bulabilirsiniz....
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Umarım Seferhisar da bulunan arkadaşlarımız tarafından bir yardıma ulaşabilirsiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sayin arkadaslar yukarda yazdigim mesajin üstünden cok seneler gecti,seferihisar olmadi
2 sene evel kusadasi güzel camliya yerlestim kiyilarda balik filan yok,varsada ufak baliklar var yani hasret kaldik balikciliga,simdi yurt disindayim martta gelecem güzelcamli daki balikcilarla tanismak istiyorum saygilar ras gele herkese
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş gelmişsiniz inşallah hayalinizdekinleri gerçekleştirirsiniz yalnız Güzelçamlı denen yerin önü sisam adası ve herkez darboğaza antenli yakalamaya gidiyor siz balık yok diyorsunuz hele siz bir dönün gelin oradaki tekne sahipleri ile tanışın biraz diyalok kurun bakın ne balıklar yakalarsınız şimdiden rasgele[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tanışma | yktug | Tanışma | 5 | 07-05-2011 18:35 |
Tanışma | sabri güngör | Tanışma | 8 | 18-12-2010 20:48 |