|
Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu Üye olma, resim ve video yükleme gibi konularda yardımların bulunduğu bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() Rastgelsinde yeni bir döneme adım atıyoruz...
Her şeyin güzel olabilmesi ve üye arkadaşlarımızın birbirlerini daha yakından tanıması ve Gerçek hayatlarında kaynaşabilmesi için imza ayarlarının büyük önemini biliyoruz.. İmza Kısmı konusunda bazı üyelerimizin kayıtsız kaldığını gördük. Sitemiz üyelerinin imza kısımlarını İsim, Soyisim, Doğum Tarihi Kan gurubu ve katıldıkları yerin isimlerini yazmak sureti ile doldurmalarını rica ediyorum. Ayrıca bu bir forum kuralıdır. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() Rastgelsinde yeni bir döneme adım atıyoruz ...
Her şeyin güzel olabilmesi ve üye arkadaşlarımızın birbirlerini daha yakından tanıması ve Gerçek hayatlarında kaynaşabilmesi için imza ayarlarının büyük önemini biliyoruz .. Imza Kısmı konusunda bazı üyelerimizin Kayıtsız kaldığını gördük. Sitemiz üyelerinin imza kısımlarını İsim, Soyisim, Doğum Tarihi Kan Gurubu ve katıldıkları yerin isimlerini yazmak sureti ile doldurmalarını rica ediyorum. Ayrıca bu bir forum kuralıdır. KISACA RESİMLERLE DE YARIDIMCI olmaya çalışacağım SİZLERE .. UMARIM YARARLI Olabilirim .. FORUM Ana sayfadan KONTROL PANELİNE GİRİŞ. ![]() AÇILAN sayfadan İMZA düzenlemeye Giriş. ![]() BOŞ OLAN Alana bilgilerin doldurulması. ![]() YAPILAN İMZA DÜZENLEMELERİNİ KAYIT EDİP ÇIKIŞ .. ![]() SAYGILARIMIZLA .. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() Konu yukarı......
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() Konu yukarı......
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hazırlamış oldugun konu için teşekürler..
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba ben yeni üye genç balıkçı.imza ayarlarının 5.ve 6. adımları çıkmıyor bu nedenle imza kaydedilemiyor...
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tamam yaptım... herkese rastgele...
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sayın Admin; Anlatım için kullanılması gereken resimler yok veya açılmıyor....Bir kontrol etmenizi rica ederim..
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gerekli olan yapılırsa dostlukların daha çok pekiştirileceğini düşünüyorum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İmza Ayarları ve Gerekliliği... | Necati ARAT | Forum Kuralları | 15 | 30-07-2012 09:48 |
ImageShack'a Resim Yükleme (Resimli Anlatım) | Mehmet BODUROĞLU | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 18 | 17-07-2012 12:05 |
Avatara Resim Nasıl Yüklenir?(resimli anlatım) | levrek | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 7 | 15-04-2007 16:59 |
havyar nasıl yapılır ? | kutluhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 14-04-2007 21:21 |
Rüzgar Tahmini Nasıl Yapılır | Bir Dost | METEOROLOJİ | 3 | 13-09-2006 12:14 |