![]() |
#12 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tekrar Merhaba, mesajlarınıza gercekten tesekkur ederim. amator olarak basladık hala amatoruz ama hırsımıza da yenik dusuyoruz herhalde. pazartesi oldumu cumanın programını yapmaya basladık ki, evde bosanma sebebi oluyor
![]() ![]() Herneyse, bir ıldır denemesi ama bu sefer kabahat bende, kıyıdan ama cuma yani 08/09/06 da gece 23:30 gibi orada idim, bi isparoz bi sinarit. baska da yok aksam suyunda yani KALAN aksam suyu ![]() Tekne kiralama diyorum, sabah suyu veya aksam suyu 50 ser milyon deniyor. guruba yeni katilmis olarak garip gelebilir size ama, karaburun mordogan veya civarda teknesi olan, ticari amac gütmeksizin yanina arkadas isteyen masraflari paylasmak isteyen arkadas olur mu aranizda? Aman bu da cok sey istiyor deyip mesajlarım cevapsiz bırakmayın, ; yoksa canınız saolsun der gecer guruba soru bombardımanına devam ederim. ![]() Aslında bu soruyu yazarken kendim bile garipsiyorum ama ne yapayım. ![]() sevgi ve ışıkla kalın,
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cildirmamak elde degil baliktan soguduk | 35deniz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 09-07-2008 07:09 |
27.01 Foça | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 29-01-2008 13:49 |
02.01.07 foça raporu | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 05-01-2007 13:07 |
23-24 Eylül Haftasonu, elde var sıfır, ama mutlu... | Çağatay | ANILAR | 5 | 16-10-2006 19:44 |
Elde Kalanlar | HALDUN YALIMLI | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 10-12-2005 16:54 |