Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN > Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 06-09-2006, 08:28   #11
HALDUN YALIMLI
SHARK

HALDUN YALIMLI kullanıcısının avatarı

Cool

Metin bey bu işin acemilikle tecrübesizlikle alakası yok öyle değerlendirmeyin lütfen. Bu sitenin kuruluş amacı her konuyu her tecrübeyi bu platformda paylaşmak ve paylaşımlardan bilgilenmek. RASTGELSİN.
haldunyalimli@gmail.com
HALDUN YALIMLI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 11-09-2006, 16:47   #12
Alparsbeğ
Tayfa

Alparsbeğ kullanıcısının avatarı

Varsayılan Merhaba Dostlar

Tekrar Merhaba, mesajlarınıza gercekten tesekkur ederim. amator olarak basladık hala amatoruz ama hırsımıza da yenik dusuyoruz herhalde. pazartesi oldumu cumanın programını yapmaya basladık ki, evde bosanma sebebi oluyor
Herneyse, bir ıldır denemesi ama bu sefer kabahat bende, kıyıdan ama cuma yani 08/09/06 da gece 23:30 gibi orada idim, bi isparoz bi sinarit. baska da yok aksam suyunda yani KALAN aksam suyu sabah ta moral bozuklugu ile atasımız gelmedi. donduk izmir'e.
Tekne kiralama diyorum, sabah suyu veya aksam suyu 50 ser milyon deniyor. guruba yeni katilmis olarak garip gelebilir size ama, karaburun mordogan veya civarda teknesi olan, ticari amac gütmeksizin yanina arkadas isteyen masraflari paylasmak isteyen arkadas olur mu aranizda?
Aman bu da cok sey istiyor deyip mesajlarım cevapsiz bırakmayın, ; yoksa canınız saolsun der gecer guruba soru bombardımanına devam ederim.
Aslında bu soruyu yazarken kendim bile garipsiyorum ama ne yapayım. bu hafta sonu karaburun manal mevkiine gitme ihtimalim var. daha 4 gün var, bakalım nasip.

sevgi ve ışıkla kalın,
Harbi Memleket Denizli / Sarayköy

Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sizlerin de desteğini bekliyorum.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.
Alparsbeğ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-09-2006, 17:14   #13
Güven ÖZYELDAN
Guest

metin bey su aralar manalın tam zamanı derim insanların eli ayagıda cekilmeye basladı balık daha rahat hareket edecektir,tavsiyem yem olarak kıyıdan 10m kadar deniz içinde 1 karış kumun altında iri istridyeler bulunmakta balık bu yemi cok seviyor cıkarabilirseniz yem olarak bunları kullanın iri lidaki ve mırmır alacagınızı tahmin ediyorum aksam suyu ve gecesinde mamun ve boru kurdundan başka yem götürmenize gerek yok diğer yemler iş yapmıyor orda 25-30 metre mesafede ve özellikle küçük kayıkların cevresinde gezinmekte balık sağ taraftaki burun tarafına fazla yaklasmayın arazi içindeki köpeklere dikkat ediniz...saygılar rastgelsin...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2006, 11:25   #14
Alparsbeğ
Tayfa

Varsayılan Merhaba

Aziz Dsotum, onerin icin cok tesekkurler. Soyle anlatayim once, senelerdir manal bolgesine giderim, dayimlar orada. hatta daha o siteler bile yoktu zamaninda. gecen ay basinda baska biri ile yine gittik, bu sefer bizimkilerin hic gostermedigi bir yere goturduler. nerede! hmm.. denize yuzunu donup, sag tarafta yaklasik 100-150 mt ileride, ama karadan iceriden gidiliyor. hatta fransizin villasinin onunden, kucuk bir koya indik. koy hakikaten ufak. tekne ile gelmis birileri vardı. hatta soyle soyleyeyim, beyaz kayalar diye biliniyormus. deniz bir harika orada. saniyorum derinlikte baya var saniyorum, siz de oralari iyi biliyorsunuz gibi. cuma aksami oraya gitmeyi dusunuyoruz. Nasip.
oralari biliyorsunuz saniyorum dedim ama; acaba o beyaz kayalarin denizi nasil, yani kamisla atma da problem olur mu? dip temis midir, takilmalar malum hepimisin tek buyuk sorunu.
bakalim, orda ctesi sabah suyuna bir tekne ayarlayabileckmiyim.

selamlar
sevgi ve isikla kalin

Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.
Eski 12-09-2006, 11:54   #15
Güven ÖZYELDAN
Guest

benim keyif alarak gittiğim ve avlandığım bölgelerden birisi manal,bahsettiğin yer burundaki ewin sağ tarafında kalıyorsa otarafta avlanmadım hiç yapısını bilmiyorum fakat manal tamamen kumluk bir alana sahip beyaz taslar dediğiniz olusumda cok fazla acığa kadar cıkmıyordur tahminim manal sahilindede bu kayalardan var bilirsiniz küçük kayalar ve kıyıdan 7-8 metre yer yer ve sonrası kum tabi en iyisi ve en temizi tekne, orda balıkcılık yapan ve tekne bağlayan cok fazla kişi yok teknelerin çoğu cevre sakinlerinin yani yazlıkçıların umarım bulabilirsin ve keyifli bir av geçer ben uzun zamandır gitmiyorum çünkü haberlerini bekleyeceğim manalın...saygılar rastgelsin şimdiden...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-09-2006, 09:57   #16
Güven ÖZYELDAN
Guest

metin bey manal macerası hakkında ses çıkmadı sizden galiba pek beklenilen olmadı her halde...
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-09-2006, 19:26   #17
zapatistatr
Oltacı

zapatistatr kullanıcısının avatarı

Smile çupra yakalamak için kıyıkışla derim

kıyıdan balık avlamak istiyorsan sana önerebileceğim en iyi adres sana uzak düşebilir ama güllükkörfezindeki kıyı kışla köyünün gök liman mevkii , yada didim akbükün içinden geçip gidecegin kazıklı koyu ( bu koya kazıklı köyünün için den dönecen gece avlanmanı yem olarakta yengeç ve madyayı kullanmanı öneririm. olta olarak üç köstekli (bizim tabirimize göre üç sakallı) dip oltası kullan igne kısa saplı çelik dövme olsun .ben bu hafta sonu kıyı kışladaydım . daha öncesine göre balık azdı ama en az yarım kiloluk cupra çekmek istersen sana kıyıkışlaya git derim! ha bu arada balık azdı derken biz bahsettiğim yerde bir gecede 12-13 kilo kadar çupra yakalıyorduk. bu hafta 3 kiloda kaldık! akşam 9 dan sabah yediye kadar balık oynar ondan sonra topla bılını pırtını dön, haybeye bekleme. karadan balık yakalayacaksan gece olta atacaksın! şimdiden rasgele!
zapatistatr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-09-2006, 15:03   #18
Alparsbeğ
Tayfa

Varsayılan Selam Dostlar

Merhaba Dostlar, kesinlikle şok durumundayım, Manal dedgim gecen hafta, saolsun validem boya badana tamirat islerini hafta sonunu da dahil edince, maalesef butun hayaller goctu. ve su anda acaiyp avsadım (hani susadım cinsinden)
Bu hafta sonu manal cı olmayı dusunuyorum, bakalım hava nassı olacak. Olmadı, kesin br yerden atmam lazım, haydi sahil deriz o zaman da.
uzgunum sizlerle paylasacak, boya ve tamirat anılarımdan baska bi sey yok.(
selamlar

Eski 28-09-2006, 06:50   #19
HALDUN YALIMLI
SHARK

HALDUN YALIMLI kullanıcısının avatarı

Cool

Metin abi sen üzme kendini, arada balık harici paylaşımlarda ister umarım ilk fırsatta ava gidersin ve güzel zaman geçirirsin. RASTGELSİN
haldunyalimli@gmail.com
HALDUN YALIMLI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları