|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tutarken Turnayı
Gezerken Zurnayı dinlemekten hoşlanırım. Yerken yayını Gezerken atın tayını severim. Yüzerken köpek balığını Giderken kaçan balığıseverim. Balıktayken yakalayacağım balığı Uykudayken kaçırdığım balığı sayıklarım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ege' de Çupra,
İstanbul' da da boğazın sultanı Lüfer...
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çinekop ve Dil balığı favorimdir
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bence yerkende sazan tutarkende sazan konuşurkende sazan ....
![]() |
![]() |
#45 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sazan aga başka tanımam.........
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sinarit tabiki. O duruşu yokmu balığın süper kesinlikle.
![]() |
![]() |
#47 | ||
Guest
|
![]() Marmaranın Lüferi * barbunu /egenin çipurası/levreği severim
ancak boğazda kalkan balıgı tavası+sardalya buğulaması nın zevki ayrıdır.. birdeeeeee çekmece sahilinde kumsalda akşam gün batımı sol dirsegim karadaki teknenin küpeştesinde denizi seyredip sohbete daldıgımda o gün tutulan istavritlerin mangalda veya tavada....farketmez..yenmezmi be arkaşalar... of ya ooooof.. eskileri hatırlattınız yine bana.. dertlendim...yine avcılıgına gelince.... uzun mesafeden ve derinden lüfer in gelişi zevklidir.. aynı şekilde çipuranında.... tatlı suda sazan iyi asılır o da zevk verir.. aynı zamanda levrekte... yav hepsi güzel be.... balık olsunda.... |
||
![]() |
![]() |
#48 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#49 | ||||
Oltacı
|
![]() Çinekop balıkı.
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar.baştan sona okuyunca valla gecenin bi yarısı acıktım
sanırım tutarken iri zargana,sarıkanat,çipura; yerken de mevsimine göre hepsi!ne bayılırım , yanında rakı ile.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ne Balığın Türü Ney ? | TuqruL | Deniz Balıkları | 29 | 23-11-2012 16:23 |
Bu Balığın adını ve türünü bilen varmı | eminkaya | Deniz Balıkları | 15 | 05-10-2008 20:49 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |
Bu balık avı herkez mutlaka izlemeli | serkan arslan | Videolar | 2 | 02-09-2006 21:20 |
Herkez Buraya... | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 03-03-2006 01:56 |