![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar aşagıdaki adreste gördüğünüz surf kamışları söylentiye bakarsam ucuzmuş aranızda bilgisi olan/kullanan varmı?? deneyen filan.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sag alt taki 2 kamış hakkında??? carbo surf olanlar Parça Uzunluğu Kurulu Uzunluk Parça Sayısı Fırlatma Ağırlığı 136 cm 390 cm 3 40-80 gr *Karbon kompozit gövde ve Parça Uzunluğu Kurulu Uzunluk Parça Sayısı Fırlatma Ağırlığı 136 cm 390 cm 3 2,5 lbs *Fiberglas kompozit gövde |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Onların fiyatlarını bilmiyorum ama şu verdiğim linkteki LINEAEFFE kamışaları metediyorlar...Bende bir tane aldım şimdilik iyi görünüyor ama tabi ilerde nasıl olur...Bunlar carbonmuş ve fiyatıda uygun..İstanbulda çoğu balıkçı kullanıyormuş....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bende remixon'un double black'i var 2.10'luk. surf kamışlarını bilmiyorum ama bendeki kamış güzel. eğer aynı kalitede ise tüm ürünleri al derim. fiyat olarak da uygundu ama dediğim gibi surf kamışlarını net bilmiyorum...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Surf kamışları | polaris | Surf | 12 | 29-07-2012 11:14 |
Surf casting | umutec | Surf | 8 | 23-11-2009 09:11 |
Surf makine için yardım | Murcy | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 21-08-2009 22:01 |
Surf | HALDUN YALIMLI | Videolar | 22 | 26-04-2007 09:11 |
surf castıng atışlar | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 25-11-2006 17:56 |