|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hadi buyrun erol beyin son macerasında ki fotoğrafa bakarken masanın üzerinde dilimlenmiş limonları görünce aklıma geldi. balığa limon sıkılmalımı sıkılmamalımı diye.
ben kesinlikle sıkmıyorum idda da ediyorum limon balığın dadını öldürür diye ( soslu/ haşlama türleri hariç olabilir). hatta bu konuda tartıştığım arkadaşlara diyorumki 5 ayrı balığı limon sıkılmış olarak ayrı ayrı tabaklara koyalım, gözlerini bağlayalım balıkları tattıralım inanın çok azzzzz insan ayırt edici olabilir çoğu aynı balık etini yediğini idda edecektir. limon sıkılmamış balık öylemi her birinin tadı damağınızın her köşesinden hissedilir. bence sıkılmamalı. ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Renkler ve zevkler tartışılmaz derler. Bu çerçevede limon sıkılması biraz tercih, biraz da alışkanlık meselesidir. Balığı limonlu da yedim limonsuz da. Limonluyu her zaman tercih ettim. Aslında limonu biraz fazla tüketen bir insanım. Rahmetlik annem kalbinden rahatsızdı ve tuz tüketmiyordu. Tuzun eksikliğini de limonda arıyordu. Bu bende de alışkanlık haline geli. Ben de tuzu minimum ölçüde tüketiyorum ama tuzun eksikliğini de limonda arıyorum. Bu arada iyi yemek yapar ve iyi yemek yerim.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() tabi yaaa...şöyle tuzlu limonlu sarmısaklı maydanozlu...turşulu soğanlı nar ekşili rokalı...şalgam, rakı... abi balık yerken bunlar olamazsa olmaz bence... eğer bunlar yoksa yumurta ekmek yerim daha iyi...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kesinlikle limonsuz diyorum. Hatta limon sıkılmış balığı yemiyorum ağzımın tadı bozulmasın diye
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sadece ızgara çipura olursa üzerine zeytinyağı ve limon sıkıyorum harika oluyor ama sıkmasakta çupra mis gibi yenir hatta çiğ bile yerim
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Zeytinyağına evet derimde one limon abicim ya merte katılıyorum salatamı yiyoruz balık kardeşim bu tadını alacaksın kokusu gelecek burnuna ağzının içinde şöyle yutmadan bir kere gezdireksinki tadı bir anda gitmesin yanınada yapıştırdınmı sarızeybekten 1 duble rakıyı offffff offfffff.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güven ayıptır akşam akşam yaptığın, bizdeki de nefis bir yerde kardeşim
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balığa limon sıkacağına çöpe at daha iyi olur.Benden bukadar.
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
su yoksa balık da yok.. | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 28-08-2007 10:06 |
Balıklara Nasıl Yaklaşırız ? YOKSA.....? | Onur GÜNER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 7 | 28-06-2007 17:45 |
Şans ve uğur mu yoksa gerçek mi ??? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 09-07-2006 08:54 |
Balığa Gidecektik!.. | mustfer | ANILAR | 1 | 27-03-2006 04:19 |