|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Goksel, saglik olsun diyelim.
Calkantili bir deniz olmadigi surece cogu zaman durum boyle oluyor. Aslinda Ege kiyilari henuz soguk gormedi, hala balik yapabilir diye dusunuyorum. Sans foktoru her yerde calisiyor. Raporumu okuyacak olursan, 5 cipurayi da kaptanimiz tuttu. Kaptanla aramda sadece 2 mt. mesafe vardi. Yemler ayni, oltalar ayni. Eee nerede bunun kerameti? ![]() Sehirde kalmak yerine, yazdan kalma bir gunde tertemiz deniz kiyisinda olmak cok cok daha iyi. Balik tutamasak da aldigimiz temiz hava yanimiza kar kaliyor. Ne de olsa bedelsiz olan tek sey o. Saglicakla...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Doğan'ım ağzından bal damlıyor kardeşim.....Fakat ne yazık ki, havalardan dolayı çupranın '' Ç '' sine hasret kaldık.Allah sağlık sıhhat veririse seneye nisan gibi ufak-ufak başlarız yine.Ama gerçek anlamda çupra avlamak için illaki ege de İğde ağaçlarının çiçek açması lazım.
Sevgili Göksel ısrarla başka mekanları tarif edip,adamlar kıyıdan sadece 100 mt. açılmışlar ve balığı almışlar diyorsun.İşte işin espisi bu.100 metre dahi olsa kıyıdan açılmak.İddia ediyorum sakin havada bu mevsimde kıyıda düzgün bir şey olmaz................! |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Göksel abicim geçmiş olsun diyorum ve malesef seni yalnız bıraktım ama geçerli bir sebebim vardı hatırlarsan
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]()
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... Bu mesaj en son " 11-12-2006 " tarihinde saat 21:07 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [quote=katiti]İlker Abi havaların soğumasını bekliyorum, iyice soğuk yapsın gözünüz levrek görecek umarım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Ben Bacaksizbalikçi25 Yaş:11 Yeni Katiliyorum Balikçiliği Seviyorum Ve Tutuyorum Selamlar
E Posta Adresim:siteminduanolsun17@hotmail.com ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() emre97 nerden okucam mesajları
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel,iyi tur atmışsın ama stres atamamışsın oluyor işte bazen sen yine akbükü boşlama.Birde anlayamadığım bir konu var nisan,mayıs geldi yok , açıkta hep balık vardı. bu balıklar ne zaman kıyılıyor abicim egede?
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese selam benle biraz konuşun
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası 2009/10 Detaylı Rapor. | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-02-2010 16:41 |