![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() elinize sağlık murat bey.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gayet güzel olmuş Murat,lakin ağırlığı biraz daha arttırmak gerekir diye düşünüyorum,hele hele karadan taktıranlar için.Çünkü karada aletin rapalaya kadar belli bir hızı alabilmesi için gerekli açıya ulaşmak zor gibi.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Karabina 150 gr. 10/20 gr atarlı kamışta 018 misina üzerine takınca zorluk çıkarıyor. Daha ağır olursa misinaya zarar vermez mi?
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat eline sağlık,misinaya zarar vermesi konusuna gelince ben kendi fikrimi söyliyeyim,misina suyun içinde olacağı için bir sürtünmeden dolayı zarar olmayacaktır ve bu nedenle herhangi bir yüzey zarar vermez misinaya,150 gr ağırlık zaten 0,18 lik misinaya bir zarar vermez,bunlar benim fikrim hiç deneme yapmadım,bende senin göstermiş olduğun sistemden daha değişik olanı mevcut hatta siteye göndermiştim resmini ama hiç deneme fırsatım olmadı,ben asıl şunu sormak istiyorum sana rapala ile avlanırken 0,18 lik monofil misinamı kulanıyorsun?
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Son aldığım 009 Whiplash'ı ise bir başka makinede kullanacağım.
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Murat hocam, gayet güzel olmus. Eline sağlik.
Yalniz eheim hortumu doğramissin. ![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() ellerinize sağlık mutrat bey...
bi dönem "field&stream" adında bi avcılık dergisine üyeydim...orada rapalanın takılmasını önleyen bi aparat görmüştüm...rapalanın ön kısmına takılan bi icattı ama 1 aydır arıyorum hakkında en ufak bi bilgiye ulaşamadım...adınıda bilmiyorum...bu konuda bilgisi olan arkkadaş varsa lütfen paylaşsın...çatlayacağım vallahi... raatgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
mordoğan ağustos avları | omurcelik | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 24-09-2009 08:10 |
17 ağustos karagöz -sargoz | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 26-08-2008 23:40 |
11/12 Ağustos 4 kg sazan | sazancı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 25-09-2007 16:49 |
27 ağustos MARS | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 01-09-2007 13:41 |
18 Ağustos çeşme tarafı | Egeli | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 27-08-2007 11:57 |