|
|||||||
| DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
rastgele İshak abii...Gittiğiniz yer hakkında bizi bilgilendirebilir misin??
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||
|
Guest
|
Mehmet Hocam evde otur otur...Vallahi '' kısmetini bekleyen ev kızı ''gibi oldum
Nasip bakalım en azından temiz hava almış ve yazın gezdiğimiz meraları bir ziyaret etmiş olacağız.Alah büyük bakarsın bir takoz çuprada yolunu şaşırıp selam verebilir belki.....![]() Sevgili Ersen, tam olarak nereye gideceğimize sabah rüzgarın yönüne bakarak karar vereceğiz.Ama inşallah bir aksilik çıkmaz ve nasip olurda gidersek dönüşde ayrıntılı av raporu vereceğim...... Bu mesaj en son " 01-01-2007 " tarihinde saat 18:36 itibariyle Uzm.Dr.Rastgele tarafından düzenlenmiştir.... |
||
|
|
|
#3 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
İshak abicim haydin rastgele hava yağmur diyor aman dikkat ıslanma
|
|
|
|
#4 | ||
|
Guest
|
Ishak abicim rastgelsin, biz de biraderle bayramin son gunu gidiyoruz anca
|
||
|
|
|
#5 | |||||
|
Kaptan ![]()
|
İshak Abi rastgelsin şimdiden, ben bayramı evde tamamlayacağım görünen...
|
|
|
|
#6 | ||
|
Guest
|
ishak abi...gene patlatacaksın gibi geliyor bombayı...
rastgelsin... |
||
|
|
|
#7 | ||
|
Guest
|
Ishak abicim gitmişsinizdir diye peşinen soruyorum, mamun bulabildiniz mi? ben şimdi yemci Aahmeti aradım, mamun kimsede yok diyor, bilginiz varmıdır
|
||
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|