|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bu nasıl bir balıktır varmı bileniniz arkadaşlar ......
![]() ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() güven bu sivas kangal "karabaş balığı"dır...ben çooook yakaladım bu balıktan
![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() amcamın oğlu(kendisi doktordur) hobi olarak yıllardır canlıların sınıflandırılması ile ilgili çalışmalar yapıyor.özellikle balıklar.binlerce(gerçekten) tür balığın özelliklerini,türlerini,adlarını,resimlerini vsvs ayrı ayrı derlemiş.inanılmaz bir arşivi var.ona sordum.cevap bekliyorum..
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() güven kardeşim engin tecrübeme dayanarak diyebilirimki bu balık kafasına fotoğrafçının gölgesi düşmüş güzel bir balık
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
aldığım bilgilere göre bu balığa en benzer tür: PERCİFORMES ( LEVREKGİLLER ) - PERCİODEİ - ARRİPİDAE FAMİLYASI - ARRİPİS TRUTTA ( EASTERN AUSTRALİAN SALMON ) imiş... not:kendi kendimi alıntı yapmak biraz komik oldu galiba ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |