Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 11-01-2007, 06:10   #8
mozdil
Tayfa
 
mozdil kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 31.08.05
Mesaj Sayısı: 192
Varsayılan

Anılarımı canlandırdınız. Herhalde 20 yıl olmuştur cevizli biber yemiyeli. Teşekkürler. Ancak biber havanda dövülürken yanınızda bulunan bir başka kişinin damla damla zeytin yağını biber üzerine ilave etmesi, ayrıca yine dövme esnasında ufak ekmek içi parçaları atması, ayrıca hazır olmasına yakın cevizin yine havanda dövülmesi lezzetini arttıracaktır.

Diğer taraftan alkol hemen hemen hiç kullanmam. Ancak meze olarak adlandırılan yiyeceklerin sadece alkol ile tüketilebileceği düşüncesine de sıcak bakmam. Güzel yemek yapar ve güzel yemek yerim

Ancak yaşca küçük katılımcıların varlığı nedeniyle alkol, sigara gibi zararlı maddeleri özendirici, fotoğraf, yazı ve ifadelerden de uzak durulması (/dikkat gösterilmesi) gerektiğine inanıyorum.
__________________
Murat ÖZDİL
İstanbul / Üst Göztepe
1966

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
More flyrods are broken by doors than by fish or casting!
mozdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı


Saat 15:27.